reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dzwonił mój ginek, wizyta z 28 na 18 przeniesiona, chce mnie obejrzeć po tym krwawieniu i zobaczyć czy nie ma krwiaka czy coś.
Oo. No i powiedziałam mu, że bez sensu jest latanie po dwóch lekarzach i wolę aby on mnie przejmował ale częściej i chyba się dogadaliśmy ;)

Dzień dobry :-)

Ja juz mam dość dzisiejszego dnia. Wczoraj po południu rozbolala mnie głowa. Całą noc walczyłam z tym bólem. Od rana jeszcze gorzej....no porażka. Puściłam tylko pranie,to mąż wieczorem powiesi. Obiadu nie robię, nie sprzątam....nic kompletnie. Problem tylko w tym, że mam w sobotę do zrobienia 3 torty i czy mi się to podoba,czy nie musze jechać dziś po zakupy. Nie wiem jak to przetrwam :confused:

Malinko współczuję tych wszystkich problemów. Nie dziwię się, że nie masz czasu i chęci na pogaduchy. Będę mocno trzymać kciuki za poprawę sytuacji! Bardzo się cieszę, że maleństwo rośnie zdrowo. Trzymaj się kochana :-)

Zuzanko dobrze czytać,że nie tylko ja mam taki kiepski apetyt. U mnie nawet gotowanie,które kocham sprawia teraz problem. Na nic nie mam pomysłu, wszystko wydaje mi się nie dobre....no porażka! :confused2: Tak czekam kiedy to minie,ale jakoś nie mija....

Aschlee co u Ciebie? Jak się czujesz? Ty też ostatnio coś malutko piszesz. Wszystko ok? :happy:

Nova jaką masz dawkę magnezu? Ja biorę codziennie,ale wciąż mam ewidentne objawy jego braku. Zapomniałelam ostatnio lekarza zapytać. Cieszę się, że uspokoiłaś się po wizycie :-)

Margarita z tym wzrokiem w ciąży to fakt. Pogarsza się,ale w wielu wypadkach wraca po ciąży do normalnego stanu sprzed,czego i Tobie życzę. Sama wiem po sobie,bo jestem krótkowidzem. :-)

Carolajna w I ciąży,gdy wykryli mi ten otwór siatkówki,byłam badana przez wielu specjalistów ( głównie w Niemczech,bo mieszkałam wtedy u męża) i każdy zgodnie twierdzil, że wada wzroku nie jest wskazaniem do cc. ;-)

Solla widziałam że masz też wizytę z poloznikiem. Wiesz,u mnie na początku lekarze tez nie szaleją. Gdyby nie ten wirus,co nam zagraża,to pewnie wizyt lekarskie ruszyłyby po 20 tc. I tak z perspektywy problemów w poprzedniej ciąży, to wolałabym oglądać tylko położną mierzyć ciśnienie i słyszeć,że wszystko jest fine ;-) Wiem,że u Ciebie sytuacja specyficzna,ale jestem pewna,że zajmą się Tobą jak trzeba :-)

Jadziu tak właśnie sobie uświadomiłam ile mam zdjęć do wywołania....:szok: powinnam to zdecydowanie robić na bieżąco :-)

Miłego popołudnia kochane!

Magda dziekuje ze pytasz :* a no czuje sie roznie jak man byc szczera,raz lepiej,raz gorzej.Malo sie odzywam bo po co smecic na watku.Brzusio czasem pobolewa i budzi sie we mnie wtedy lek a tu do wizyty jeszcze troche czasu.Jak czuje wiercipietke ciesze sie jak glupia ale jak tylko pojawia sie bol to znow sie boje.Jeszcze te upaly mnie dobijaja :/no i ostatnio planowalismy jak ta przeprowadzke zalatwic zeby bylo dobrze

Magda i Bozienka oby bol glowy szybko odpuscil :tak:

Aschlee dlatego ja postanowiłam dzisiaj szczerze pogadać z lekarzem i pacz, dogadaliśmy się żeby się częściej widzieć, dzięki temu zrezygnuję z drugiego lekarza i wizyty przestaną mi się pokrywać :)

No ale ja mam jednego lekarza jeszcze w dodatku nie w kraju w ktorym mieszkam...zreszta on powiedzial ze wg niego jest dobrze i nie ma sensu robic co chwile badan...tez myslalam ze z tym krwiakiem kontrola bedzie szybciej niz za miesiac :/

reklama
Do góry