reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

U mnie z jedzeniem było okropnie przez ponad 2 miesiące czyli zaraz od poczatku ciąży. Nie mogłam jeść, byłam tak pełna. Tak jak by organizm przestał trawić. Masakra jakaś. Jak zjadłam kanapkę to do wieczora czulam pełność..:baffled: Ale odpukać od tygodnia mi całkowicie przeszło. Mogę wreszcie jeść

reklama
Dziewczyny a Wy macie czasem pobolewania brzucha? Czasem przypominajace te przed @? Troche mnie to niepokoi jak mam byc szczera

Dzień dobry :-) dziewczynki nie zawsze są większe od chłopców. Mój starszy brak urodził się z wagą 3750 (59 cm długi), a ja ważyłam 3950 (61 cm długości). Filip miał 57/4000. Zobaczymy, jak teraz będzie z drugim chłopcem.
U nas wczoraj wieczorem była burza. Powietrze zrobiło się takie rześkie, że całą noc spałam jak suseł. Dziś od razu lepsze samopoczucie. Apetyt zdecydowanie mniejszy niż wczoraj.

Aschlee mam tak w pachwinach tez mnie kluje i czuje jak by mnie w szyjce kulo i piecze kolo pępka czasami no i blizna boli . Wszystko to musze zapisać na kartce i popytać lekarza czy tak ma być. No i dostałam juz parę kopniaków :-D wiec juz wiem ze maleństwo kopie co 3 dzień ;-) heheh

Kati od kiedy się dowiedziałam zaraz miałam takie przeczucie że będzie 3 chłopak z czego ja i mój M. bardzo się cieszymy. Oczywiście powiedziałam to mojej gin. na pierwszej wizycie i Ona powiedziała że jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że faktycznie będzie chłopak. Tydzień temu byłam na Usg i gin. nie potwierdziła, że będzie chłopak ale coś tam już niby widziała ale do końca nie była pewna, a ja z uśmiechem na twarzy "ale ja jestem pewna pani doktór". A tak serio to jest mi to obojętne , już je kocham nad życie.

Aschlee ja tez mam pobolewania ale i w pierwszej i drugiej ciąży tez tak miałam wiec teraz się tak tym nie przejmuje, u mnie są to rożne bóle raz tak "okresowo" a czasem czuję kilkusekundowe ukłucia jakby w szyjce czasem dosyć mocne. Wiadomo żadnych boli nie można lekceważyć, najlepiej aby gin sprawdził

reklama
No wlasnie mnie kluje tylko przy kichaniu np a tak to czasem takie bole @,blizna tez pobolewa ale mowily ze moze tak byc i ze mam ja smarowac oliwka...
Najbardziej te bole @ mnie martwily ale moze faktycznie panikuje bez potrzeby :)

Do góry