Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Margarita, ja z kolei w ogóle kwaśnego nie mogę, ostatnio mnie od wody zmiętą i cytryną odrzuciło. Najchętniej to bym słodycze jadła, ale ja jak Magda - cukrzyk i mi po słodyczach cukry szaleją, wystarczy,że 4 raz dziennie insu biorę, nie trzeba mi więcej :-(
Tiniaq współczuję cukrzycy, zawsze tak to jest, że najbardziej chce nam się tego co zakazane, mi za to słodkie prawie wcale nie wchodzi, raz na tydzień coś zjem i mam dość.
Magda na szczęście ja NIE MAM nakazu leżenie a odpoczywania i nie przeciążania się.
Z usług Pani doktor, która straszyła i kazała leżeć zrezygnowałam bo 3 innych lekarzy mówiło co innego.
Współczuję akcji z córką
Najgorzej jest jak dzieciom się coś dzieje
Mam nadzieje ze i mnie nakaz lezenia zaraz sie skonczy...juz ciezko mi wylezec w tym lozku :/ zobaczymy co moj na to lozysko powie bo ta dalej kazala lezec i wstawac tylko siku,zrobic jesc czy pic i wracac do lozka
Kropek tez tak mam oprucz tego wszystkie blizny mi sciemnialy i kreska ciemna się zrobiła na brzuchu to jest normalne. To że jest chłodniej to się ciesze ze pada wsumie tez trochę deszczu się sprzyda ale nie lubię grzmotow ;-)