reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Magda ja co prawda na innym etapie ale też straciłam maluszki...4 razy :(
Wiem jak to boli, wiem jak pęka serce, wiem jak bardzo się boisz, jakie masz obawy itd.
Dane Ci było przeżyć kilka cudownych miesięcy z Kają w brzuszku, mogłaś ją pożegnać...
Moje dzieci, dla mnie dzieci, zostały potraktowane jak odpad medyczny, w ogóle nie było mowy o "dziecku" :((((((

Ale Ty jak i ja i każda z nas jest silna i wierzę, że nam się uda. Urodzimy piękne, zdrowe dzieci!

reklama
Carolajna dziękuję :* Ten wrzesień ciężki, bo to wszystko wraca. Te badania, diagnozy, lekarze, szpital....juz pomijam fakt straty. Wiem,że muszę to po prostu przejść :sorry:

Wreszcie delikatnie głowa odpuszcza. Wypiłam 2,5 litra wody od 14. Zaraz pęknę :eek:

Madziu ale jakie Ty chciałas mieć dla Nas wieści w środe - tylko dobre!!! i nie widzimy tu innej opcji, tym bardziej że teraz od początku jesteś pod wzmożoną opieką! Każda kobieta która straciła swoje maleństwo ma daty, wydarzenia które powiązuje z różnymi wydarzeniami pierwsze zawsze na myśl przychodzą te złe! Ale teraz kochana wszystko jest inaczej choć ludzie i wydarzenia te same to opieka , Twoja wiedza inna!
Na którą w środę masz wizytę? Będziemy razem z Wami!

Bozienka Ty to masz poczucie humoru, nasza swinka ;-)
A ja widziałam sie dzis z połozną i zapisała mnie juz na kurs przedporodowy na styczeń. Posłuchałam tez bicia serduszka i połozna stwierdziła, ze jak na 13 tydzien to mocno bije i moze jeszcze w lutym przyjdzie na świat tak jak pierwsze prognozy były! Śmiała sie, ze dzidzia bardzo ruchliwa, bo ciągle ją goniła z tym detektorem. No i w razie bólu głowy, pleców itp. mam do niej dzwonić i na akupunkture sie umówić, albo jakąś głeboka relaksację, bo na kase chorych mam podobno aż 16 takich zabiegów do wykorzystania :D super!

Wiem, że ciężki. .. U mnie zwykle sierpień bo wtedy ostatnio miałam zabieg i marzec bo termin porodu był ; (
Ale z roku na rok jest może nie łatwiej ale da się żyć. ..

reklama
Do góry