reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Magda to mnie też proszę uzupełnić :-) termin 25.02, wizyta dziś, to będziemy się pewnie umawiać na połówkowe, więc później dopiszę :-)
A kciuki będę trzymać :-)
Czy któraś z Was jest może z Krakowa i planuje rodzić w Siemiradzkim albo w Ujastku?

Ale mam śniadanie ;)

Załączniki

• 1441270208986.jpg
    1441270208986.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 49
Kropek a znasz kogoś kto tam rodził, jakieś opinie? Ja tam wylądowałam na patologii 8 lat temu i nie mam dobrych doświadczeń, więc odrzuciłam ten szpital od razu, ale przez tyle czasu pewnie się pozmieniało

hej dziekuszki:( co u Was ja mam dola trzyma mnie od wczorajszej wizyty bo szyjka mi sie troche skrocila :( do tego dostalam zapalenia pochwy i wszytko mnie boli :( martwie sie czy wszystko bedzie dobrze:(

Hej :-)
Daję znać , że żyję;-) Od wtorku jesteśmy w domu, niestety zmęczenie, pranie, sprzątanie po tak długim czasie nieobecności w domu nie pozwalają mi jeszcze wypocząć:sorry: Do tego ciągle żyję trybem szpitala, za cicho mi w domu, nie moge twardo zasnąć tylko budzę się co chwilę i zaglądam czy wszystko ok, córcia też płacze w nocy i mówi coś o szpitalu:-(przychodzi spać do mnie w nocy więc nie wiem kiedy ja wreszcie się wyśpię... Dziś znów się pakujemy i po południu ruszamy, bo jutro badania w szpitalu wojewódzkim od 7 rano mamy, w poniedziałek kolejna wizyta w innym mieście... Mam nadzieję, że następny tydzień przyniesie trochę spokoju. Czytałam co u Was, ale na pisanie niestety póki co czasu brak:-(
Dbajcie o siebie :*

Dziewczyny jak sprawdzić czy mam RWE kulszowa ?? Tak mnie bolą plecy promieniuje do pośladka i nogi mogę leżeć i wsumie tylko leżeć wtedy nie boli jak się zginam to aż mi łzy lecą jak chodzę to kuleje stanąć mogę ale nie cała siła na nogę dziś się już z bólu poryczalam a musze dom na glanc wyczyscic bo ma mi kurator sądowy przyjść ocenić warunki dziecka przez tego skur..... ojca (oile to można tak nazwac) dzieci :-( juz mam dość dosłownie zawsze muszę mieć z nim problemy

reklama
Do góry