Juz po pracy, padaaam. Poczytam co u Was i ide poczytac ksiazke i do spania. Powiem Wam, ze mam koszmary przez ta ksiazke ale musze ja przeczytac, musze wiedziec jak sie skonczy
Novaspace ja mu codziennie mowie jak sie czuje a on mi mowi, ze wyolbrzymiam, ze jest zmeczony bo ma wiecej obowiazkow i po prostu czasem mysli tylko o tym zeby sie wyspac. Ja to rozumiem bo widze jak pracuje i nie wymysla ale z drugiej strony chcialabym zeby bylo jak kiedys, duzo smiechu i mniej stresow miedzy nami.
Kropku u mnie to wiecznie jest gora prasowania, gora naczyn do umycia i gora prania, nie wazne, ze przed chwila to wszystko zrobilam, zaraz znowu jest gora wszystkiego :/ i wiecznie pusta lodowka, nie wazne, ze wczoraj bylam na zakupach :/ jak to sie dzieje?
Asiulka ja czulam, ale przestalam. Nie martwie sie tym bo w sumie jeszcze wczesnie..
Bozienko skad ja to znam, droga ktora normalnie wykonuje 20min teraz zajmuje mi conajmniej 50

a do tego sapie jak stary dziad.
Beemik super, ze czujesz wiecej energii. Daj troszke!
Carolajna ja to bym nie chcialabyc obserwowana przez szefa, pracuje jak moge i to widac nawet jesli ich kolo mnie nie ma to i tak na nastepny dzien widza, ze wszystko zrobione.