reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
zuzanka bywalo lepiej . Mam jakies kluca w pochwie i nie wiem czy jechac na ip bo nie chce wyjsc na wariatke. A jak lekarz co ma dyzur sie nie zna to,mnie zostawina oddziale pewnie

To całkiem normalne i nie ma co panikować na kłucia, też je miewam.

A ja mam załamkę bo zimno się robi a butów pełnych nie mogę włożyć, noga znowu zapuchnięta, do tego dziwnie mnie boli brzuch w środku i w dole, nie wiem co jest grane. Mam tylko nadzieję, że lekarze się nie pomylili i nie zaraże się niczym od małej. Chyba muszę poleżeć ze 2 dni. Teraz jak mała chora to przynajmniej będzie kiedy.

Carolajna ja tez mam zapuchniete nogi jak cholera a jeszcze musze isc na wesele bo swiadkiem jestem i to dopiero prblem z butami . A co
Do klucia martwie sie bo mi sie szyjkaskrocila i dlatego siemartwie czy to nie jest powizane .

carolajna a slyszalam kiedys ze dobra metoda na taka opuchlizne to przy jezeniu miec nogi wyzej . podloz sobie cos moze pomoze:-) a powiedzcie mi Kochane jak to wyglada na IP z kobietami w ciazy ? badaja je powieszchownie czy wykonuja konkretne badanie czy np moga sprawdzic mi szyjke macicy itp, wiem wiem ze wypytuje ale ja sie zawsze jak najdalej trzymalam od szpitali:szok:

NowaNatka - jesli masz sie denerwowac, to idz na izbe, spokoj najwazniejszy. Ja tez mam klucia nisko, szczegolnie jak wiecej pochodze lub cos porobie, wtedy musze polezec.

Carolajna - lez, wypocznij, Ty caly czas ba wysokich obrotach. A co lekarz mowil na to puchniecie?

Zuzanka - zakupy udane, kupilam bodziaki, dresik, spodenki, skarpetki. Oczywiscie wszystko wbierala moja 5latka. Jak wrocilysmy do domu, to poubierala w te ciuchy swoje lalki :-)

Dzisiaj stwierdzilam, ze nie mam co nosic. Ochlodzilo sie i tylko w dresy wchodze :-D Do tej pory latalam w normalnych spodnicach, sukienkach lub legginsach. Ale na chlodniejsze dni, to nic nie mam :-/ czas kupic ciazowe spodnie...

reklama
NowaNatka - w pierwszej ciazy bylam kilka razy na IP i robili mi od reki usg, w pozniejszym etapie ktg i byla konsultacja z lekarzem. Jak nie bylo potrzeby obserwacji, to do domu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry