reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Dziewczyny napisze Wam sytuacje sprzed 5 minut w moim domu, uśmiałam się do łez. Główni aktorzy sytuacji Adaś lat prawie 8 i Paweł lat 12.
Ja leżę w sypialni i czytam a chłopcy się kąpią i dokazują w wannie wiec się pytam czy mam przyjść do nich i to oczywiscie 3 razy się powtarza. I w końcu Adaś mówi do Pawła uspokuj się bo mama widzi przez ściany. Za chwilę pyta mnie -mamo widzisz przez ściany, a ja- no pewnie mama umie wszystko. Adaś zwraca się do Pawła- no widzisz mama umie wszystko nawet latać a Ty nie. Rozwalił mnie tym tekstem, dobrze że nie dodał- najlepiej to lata na miotle.

reklama
A dziendoberek :-)
Mąż doprowadził syna do szkoły :-D a ja leżę pod kołdra przykryta po same uszy ;-) zimno mi jak nie wiem zaledwie 9 C :-( nie wiem czy zimno mi bo jest zimno czy coś mnie bierze troszkę gardło szczypie .
Maleństwo moje chyba nie lubi jak mam pełny pęcherz bo jak z zegarkiem w ręku godzina 06:00 - 6:30 i dostaje kopniaki i musze lecieć do WC ;-) po powrocie siedzi cicho ;-)

Hejooo, ja nektarynka na przegryzkę, po prysznicu, makijaż itd i lecę do roboty.

Aaa! Noga od wczoraj spuchnieta, po raz pierwszy nie zeszło w nocy ale opuchlizna jakąś o połowę mniejsza.
Kupiłam 2 pary nowych butów a nadal muszę w gumowych balerinach biegać :(((( zimnooo

Kurcze a mi oczywiscie ginekolog kazał się wybrac do kardiologa, no i tak, zanim moj rodzinny wrocil z urlopu sie zeszlo, ale w koncu wrocil i dostalam uproszone skierowanie... i tak dzis mysle, że skoro jest na nim napisane "PILNE CIĄŻA" to muszę jak najszybciej sie udac do tego kardiologa. A tutaj znowu schody bo nie mam zrobionego świeżego EKG.. i różne inne tego typu.. wiem, bo przerabiałam to w poprzedniej ciąży.. i jak pomyślę że mam tam iść to mi się wszystkiego odechciewa...
Żeby chociaz nie kazala mi znow robic badac, to jakos bym to przezyla a jak znow bede musiala biegac na ECHO, na HOLTER i na coś tam jeszcze to chyba zwątpię do reszty ;)

No to się wyżaliłam i od razu mi ulżyło ;)

Bozienka ponieważ tak jak w poprzedniej ciąży mam coś jak duszni i kołatanie serca :/
Wtedy wyszło mi że miałam arytmię ciążową i z tej okazji miałam cc.
I teraz znów się zaczyna..

Właśnie dzwoniłam do rejestracji i Pani na mnie prawie nakrzyczała że ZAPISÓW JUZ NIE MA ! WOGÓLE!
także grzecznie jak na mnie powiedziałam jej że jestem w ciąży i raczej zostane przyjeta (hahahahahahahaha)
Pani kazała przyjsć i powiedziała że lekarz zadecyduje kiedy mnie przyjmie.. - jakby nie wiedziala :)
Także dziś od 10... przyjmuje i tak mam przyjsc.. wiec chyba sie laskawie wybiore mimo iz naprawde na sama mysl przepychania sie ze starszymi obrazonymi babami zbiera mi sie na wymioty :/

reklama
Do góry