Wypilam kawe myslalam, ze pomoze a tu nic jak sie czulam tak sie czuje slabo :/ moze zaczne brac jakies witaminy chyba staram sie jesc zdrowo i regularnie ale wiadomo, ze z malym dzieckiem i trzema pracami czasem to nie wychodzi i sie je co sie ma pod reka. Jak mi nie przejdzie do jutra to pojde do lekarza poprosze o badanie krwi i zmierzenie cisnienia. Alex spal w miare ladnie obudzil sie dwa razy raz na pic drugi raz na kupe i zaraz usnal.
Magda moje wyniki byly swietne, polozna mowila, ze tak dobrych wynikow dawno nie widziala

wiec zastanawiam sie czy to mozliwe, ze tak z tygodnia na tydzien sie wszystko zmienilo. Tempo zwolnilam, mam mniej godzin na silowni a do trzeciej pracy maz za mnie chodzi wieksza polowe tygodnia. W szkole nie jest ani meczaco ani stresujaco.
Choco, Jadzka bedzie dobrze, czekam z niecierpliwoscia na wyniki z USG
Bozienko moze to jakas pomylka? Mi niecaly rok temu przyszlo, ze mi cofaja moj zasilek macierzynski i mam oddac ponad 1000 funtow, od razu zadzwonilam i z miejsca sie wyjasnilo, ze maja balagan w papierach :/ :/ w ciagu dwoch dni przyszlo sprostowanie i wszystko bylo ok, ale nerwow i stresu co ja sie najadlam to nikt mi nie rekompensuje :/