reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Jadziu :** Ja mleka z czosnkiem nie przełkne,a jak mąż wypije to mam chęć mu kazać spać w szopie na ogrodzie :-p Kochana, kciuki za usg!

Choco zazwyczaj mam czas na pisanie,jak wyjdę z domu ;-) Dziękuję :*

Carolajna a sama nie zrobisz pazurów? Nie rycz,bo nie ma o co ;-)

Beemik i Kropek za Wasze wizyty tez kciuki trzymam :-)

Choco nie zrobione na czas paznokcie to problem bo pół roku nosiłam klamry, wydałam kupę kasy, do tego specjalne buty za jeszcze większe pieniądze i cholerna kosmetyczka robi mi problem! Jak nie zrobię w tym tygodniu to paznokieć wzrośnie i znowu klamry mnie czekają. Nie po to się umawiam na termin żeby teraz szukać innej bo inna nie zrobi dobrze.

Carolajna jak ja bym chciała mieć takie problemy jak ty masz ;-) tobie kosmetyczka odwołała wizytę a mi lekarz to jest dopiero masakra tu się nastawiasz ze maleństwo podglądniesz pogadać z lekarzem o rzeczach które Ci soac nie dają a tu dupa .........

Bozienka choć jeden stan zapalny paznokcia taki jak ja miałam wyleczyłby Cię z takiego podejścia. W ciąży nie jest wskazane mieć nawet najmniejszy, nie wspominając o strasznym bólu. Do lekarza poszłabym gdziekolwiek zrobić usg, paznokcia mi byle kto nie zrobi.

reklama
Do góry