reklama

Lutowe mamy 2016

Hej, wpadam na chwilke, bo zalatana ostatnio jestem...

Magda - jestem z Toba :* w wolnej chwili mozesz mi dopisac diewczynke ;)

Kciuki dla wszystkich dzis wizytujacych :)

Co do zamknietej grupy na fb jestem za. Ja ogolnie nie wrzucam fot na fora otwarte. Teraz sa brzuszki, ale pozniej zaczna sie zdjecia dzieci... A nie da sie zamknac tego forum? Na "gazecie" grupe mozna zamknac.

reklama
Ja tez wrzucam tylko foty bez twarzy ale fb nie mam i nie planuje zakladac takze niestety ja odpadam juz na wstepie :( tutaj tez sie da robic grupe zamknieta przeciez no ale coz jak wiekszosc woli fb to niewiele mam do gadania...

Ja też jestem za jakąś formą albo fb albo coś ja nie jestem wylewna a fakt że tu wszyscy zaglądają mnie jeszcze bardziej ogranicza i niekturych żwczy po prostu nie pisze

A ja uważam że jesteśmy już na takim zaawansowaniu zw raczej kto miał się zapisać to się zapisał do nas przywitał itp. Nie będziei ro przeszkadzało jak będzie z tych osób grupa zamknięta ale też mi na t5m nie zależy jeżeli jednak są osoby które wolał by zamknięta grupę i maja swoje powody to ja jestem na tak ważne zeby czuć się tutaj swobodnie a co do tego jak kiedyś ktoś napisał ze jak się jakaś nowa pojawi to dylemat czy dodać czy nie to ja bym nieiala juz dylematu bo jesteśmy w zaawansowanej juz ciąży i kto podgląda to podgląda a kto chciał się z nami podzielić radością to już to zrobił.

Co do fb .. jestem w lutówkach na fb ale jakoś ta grupa nie ma klimatu jak dla mnie tutaj jest fajnie. Ale jak ktoś bardo chce fb to zapraszam asiula tez jest więc może i ona się wypowie dla mnie to trochę za duża grupa nie ogarnia się i niestety nie jest tak kameralnie jak tutaj ze się już troszeczkę znamy:)

Co z madisoni?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry