reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witam, my już po wizycie. Doktórka mówiła że to zapalenie węzłów chłonnych i początki anginą. Jak zapytałam czy to może być świnka to powiedziała że nie wyklucza ale to mamy przyjść sprawdzić w czwartek. Dostał antybiotyk wstępnie na 5 dni a w czwartek zdecyduje czy nie na kolejne 5 dni.
Ja denerwuje się dalej bo zapalenie węzłów to również poważna sprawa. A poprzedni rok szkolny nie chorował ani jednego dnia a teraz biedaczek już na początku roku. Z nauką to się nie martwię bo on bardzo dobrze się uczy, ale starszy martwi się o młodszego braciszka - niecałe 8 lat - który będzie musiał dzisiaj wracać ze szkoły 1.5 km sam .

Hej Dziewczyny, ja znowu latam od rana po laryngologach z corka. Dostala w piatek syropy na 3 dni i zero poprawy w sumie, ucho boli mniej, ale boli... eh

Kiedy robi sie krzywa cukrowa? bo moj gin ostatnio nic nie mowil, a nie pamietam z zeszlej ciazy

Magda - ja raczej szczupla jestem, a z ruchami slabo, wiec Ty mnie tu kobieto nie obrazaj, ze to kwestia tuszy :-D :p

kr0pek - super, ze udalo Ci sie zalatwic wizyte. Szybko zleci

Szogi właśnie kto to wie jak rozmawiałam z dziewczynami dzisiaj w poczekalni to jedna była w 23 i miała i przyszła jeszcze jedna reż w 23 i lekarz nic jej nie mówił o krzywej

reklama
Hej dziewczyny :-)

Wróciłam że szkoły. Kurcze,jak zawsze w poniedziałek musi lać :-( Zmoklam jak diabli! Teraz się podsusze, wstawię obiad i ruszam z Marcelem.

Zuzanko cieszę się, że u Was już lepiej. Mam nadzieję, że jednak troszkę odpoczniesz u rodziców :-)

Kingula ja się nie męczę tak szybko,ale mam koleżankę,co całą ciążę ledwo żyła. Tak jakby jej ktoś na mostku siedział cały czas. Czasem się tak zdarza ;-)

Jadziu fajnie,że dobrze się bawilas! Ja byłam raz w ciąży na weselu i nie wspominam miło. Byłam mega zmęczona :eek: Odnośnie ruchliwości dzieci to fakt. U mnie 4 ciąże się sprawdziło. Dziewczyny były o wiele spokojniejsze od synka,ale wiem ze to żadna reguła,bo chyba nawet Zuzanka pisała,że jej córcia była bardziej ruchliwa od synka ( jeśli dobrze pamiętam).

Carolajna jak samopoczucie dziś? Mam nadzieję, że już deczko lepiej :-)

Bozienko gratuluję wypicia glukozy. Trzymam kciuki za dobre wyniki! Jak plecy? Przeszło? :-)

Kropeczko cieszę się, że udało się umówić wizytę. Powiem Ci, że to nawet lepiej że za.tydzień. Córcia będzie większa. Będzie dużo lepiej widać. Obu tylko dobrze się ułożyła do badania. Juz zaciskam kciuki! :tak: No i super,że mąż przystał na imię,które tak bardzo chcesz.

Choco szybko zleci do przyszłego czwartku. Tymczasem rozmawiaj z maluszkiem,żeby ładnie współpracował na usg :-D

Anit kurcze,ja bym 8 latka samego nie puściła taki kawał. Może starszy nie czuje się aż tak źle,żeby go nie odebrać? Zdrówka dla niego!!

Do góry