reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

novaspace witamy :-)
Pozytywne myślenie potrafi zdziałać cuda, więc bądź dobrej myśli. My z mężem też mamy konflikt, ale cóż, nie raz to się zdarza i wszystko jest ok.

reklama
Nova witamy i zapraszamy serdecznie! Oferujemy miło spędzony czas i w razie potrzeby wsparcie w trudnych momentach ;-) Mam jednak nadzieję, że wszystko będzie dobrze i dotrwamy w pełnym składzie do końca :-) Gratuluję!

Oczywiście chętne wciąż zapraszam na priv z terminem porodu,by Was dopisać do listy :happy:

Dziękuję Wam,

istnieje też opcja że przeniosę się do forum Marcowych Mam, bo o wieku ciąży i prawdziwym terminie dowiem się na USG, dzisiaj dopiero test (tzn. cztery testy :)))) były pozytywne, więc ciąża bardzo wczesna...

Nova z tego co wiem, to lekarze zmieniają w Pl terminy często, więc jak jesteś na granicy miesięcy,to i tak trzeba wybrać jeden i tego się trzymać ;-)

Dziewczyny jak u was ze sluzem ?? byłam teraz w WC i podcierajac się zauważyłam dużo ilość śluzu białego takiego budyniowego bez krwi poprostu taki bielusienki biały

reklama
Do góry