reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
Magda troszkę ścina mi forum i często przez to wiesza ni się telefon
Kropek tylko za te badania co wczoraj pisałam
Kropek tylko za te badania co wczoraj pisałam
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Jadźka kochana czekam tu na wieści z usg. Pisz jak tylko się dowiesz, bo nogami przebieram z nerwów
Kciuków nie puszczam!!! :-)
Solla nie wiem o której masz usg, ale będę trzymać dziś te kciuki, póki się obie nie odezwiecie, także litości kochana i pisz jak tylko złapiesz chwilkę PO :-)

Solla nie wiem o której masz usg, ale będę trzymać dziś te kciuki, póki się obie nie odezwiecie, także litości kochana i pisz jak tylko złapiesz chwilkę PO :-)
bozienka24 to chyba nie tak mało ...ja gdybym 100% wszystko płaciła to by mi wyszło 360 zł ale ja jeszcze miałam betę , grupę krwi i ts3 i ts4 żadne badanie poniżej 30 zł nie schodzi :/ z kosmosu te ceny normalnie wrrrrr...
Bozienka24
Bozienka24
Kropek następnym razem idź do szpitala ceny są mniejsze o 2 do 5 zł a jak masz ich dużo to jednak zrobi kwotę. Mam nadzieje ze juz koniec tylu badań i teraz tylko mocz morfologia :-)
moja lekarka powiedziała ze jeszcze w połowie będziemy to powtarzać. ja chodzę na słoneczko bo tam mi akceptują kartę lux medu i mam trochę za darmo wiec za te co ty i te moje dodatkowe zapłaciłam łącznie 280 zł wiec warto było
Bozienka24
Aaaaa no to tak :-) tez się zastanawiam nad tym ubezpieczeniem.
novaspace
Witajcie dziewczyny 
Dzisiaj rano robiłam test i są dwie kreski
Z kalkulatora wynika że końcówka lutego, zobaczymy czy późniejsze USG potwierdzi...
Podczas pierwszej ciąży forum bardzo mi pomogło, więc podczas kolejnej też chce tu być
Ogólnie czuję się dobrze, na objawy troszkę za wcześnie.
Jednocześnie jestem przerażona i bardzo się boję. Moja druga ciąża obumarła i na poczatku kwietnia przeszłam zabieg łyżeczkowania.
Poza tym mamy z mężem konflikt krwi i to dodatkowo mnie stresuje.
Ale, musze myśleć pozytywnie, i że ta ciąża będzie szczęśliwa, bo cóż mi pozostało?
Jeszcze raz Witam Serdecznie :-)
Dzisiaj rano robiłam test i są dwie kreski
Z kalkulatora wynika że końcówka lutego, zobaczymy czy późniejsze USG potwierdzi...
Podczas pierwszej ciąży forum bardzo mi pomogło, więc podczas kolejnej też chce tu być
Ogólnie czuję się dobrze, na objawy troszkę za wcześnie.
Jednocześnie jestem przerażona i bardzo się boję. Moja druga ciąża obumarła i na poczatku kwietnia przeszłam zabieg łyżeczkowania.
Poza tym mamy z mężem konflikt krwi i to dodatkowo mnie stresuje.
Ale, musze myśleć pozytywnie, i że ta ciąża będzie szczęśliwa, bo cóż mi pozostało?
Jeszcze raz Witam Serdecznie :-)
reklama
madziolina_p
Hej nova! Pewnie zapraszamy, teraz bedzie dobrze!