reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Jadźka kochana czekam tu na wieści z usg. Pisz jak tylko się dowiesz, bo nogami przebieram z nerwów :huh: Kciuków nie puszczam!!! :-)

Solla nie wiem o której masz usg, ale będę trzymać dziś te kciuki, póki się obie nie odezwiecie, także litości kochana i pisz jak tylko złapiesz chwilkę PO :-)

bozienka24 to chyba nie tak mało ...ja gdybym 100% wszystko płaciła to by mi wyszło 360 zł ale ja jeszcze miałam betę , grupę krwi i ts3 i ts4 żadne badanie poniżej 30 zł nie schodzi :/ z kosmosu te ceny normalnie wrrrrr...

Oooo dzisiaj dwie idą na usg :-) tez trzymam kciukasy i nie puszcze :-)

Załączniki

• 1434702519012.jpg
    1434702519012.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 60
Kropek następnym razem idź do szpitala ceny są mniejsze o 2 do 5 zł a jak masz ich dużo to jednak zrobi kwotę. Mam nadzieje ze juz koniec tylu badań i teraz tylko mocz morfologia :-)

moja lekarka powiedziała ze jeszcze w połowie będziemy to powtarzać. ja chodzę na słoneczko bo tam mi akceptują kartę lux medu i mam trochę za darmo wiec za te co ty i te moje dodatkowe zapłaciłam łącznie 280 zł wiec warto było

Witajcie dziewczyny :)

Dzisiaj rano robiłam test i są dwie kreski :)
Z kalkulatora wynika że końcówka lutego, zobaczymy czy późniejsze USG potwierdzi...

Podczas pierwszej ciąży forum bardzo mi pomogło, więc podczas kolejnej też chce tu być :)

Ogólnie czuję się dobrze, na objawy troszkę za wcześnie.
Jednocześnie jestem przerażona i bardzo się boję. Moja druga ciąża obumarła i na poczatku kwietnia przeszłam zabieg łyżeczkowania.
Poza tym mamy z mężem konflikt krwi i to dodatkowo mnie stresuje.

Ale, musze myśleć pozytywnie, i że ta ciąża będzie szczęśliwa, bo cóż mi pozostało?

Jeszcze raz Witam Serdecznie :-)

reklama
Do góry