Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aschle współczuję ale życzę smacznego :-) mi lekarz dzisiaj tez chciał wypisać skierowanie na glukozę i szukał szukał szukał na skierowaniu a mnie wtedy olsnilo ze robiłam przecież ;-)
Witam sie wieczornie
Dzien zlecial bardzo szybko, ladna pogoda, dlugo bylismy na dworku
Pozniej obiado-kolacja, kapiel, a teraz mam ochote na kakao i odpoczynek
Kati ja też cukier ns czczo mialam 68, a przy krzywej na czczo 78.9 a po 2 godz 79. Moja ginekolog powiedziała ze mam jeść często i mało aby nie dopuścić do omdlenia.
Mnie ostatnio meczy troszkę inna sprawa. Powinnam zrezygnować z prowadzenia auta i nie chodzi tutaj o brzuch ale raczej o skupienie. Mam wrażenie że po prostu jadę, niby patrzę na znaki i wszystkich podróżujacych wokoło ale jakoś jakby do końca tego nie przetwarzam. Zaczęłam się siebie obawiać za kierownicą
Kati czasami takie niskie cukry są zupełnie normalne, ale właśnie tym bardziej trzeba zrobić krzywą, bo może być to jednak związane z nieprawidłowym spalaniem cukrów. Mam nadzieję,że jednak będzie ok :-)
Aschlee powodzenia! Oby wyniki nie były gorsze. Ciekawa jestem co Ci zalecą ;-)
Anit jak nie czujesz się pewnie i dasz radę, to odpuść auto teraz. Po co masz się tym stresować
Choco kakało jak to mówi mój synuś? Hehe...fajnie Ci dzionek minął :-)
Hej Mamutki. Ja na nogach od 6:00.. Synek mnie obudzil juz wyspany a ja wrecz przeciwnie- w nocy przez katar spac nie moglam a potem mala zaczela sie w brzuchu wiercic☺
Plan na dzisiaj-male zqkupz dla przyjemnosci i poszukiwanie kasztanow z synkiem. Milego dnia
Tez się witam :-) juz na nogach kawka wypita ale jakoś nie pomogła ;-)
Dziewczyny czy was swędza same sutki ?? Ja wczoraj myślałam że się zadrapie i dzisiaj to samo