reklama

Lutowe mamy 2017

Co do pulchniejszych osob to ja jestem jedna z nich. Przed ciąża schudlam 14 kg ale szczerze powiem ze oprocz tego ze mniej sie pocilam nie zauwazylam jakiejs kolosalnej roznicy w życiu codziennym. Jak osoba pulchna jest aktywna to wielkiej roznicy nie ma. Tak mi sie wydaje [emoji6]
I tak jak juz ktoś wspomnial- w ciąży wszystko koncentruje sie na brzuchu a u osoby z nadwaga wszystko jest rozlozone po calym ciele.

Ja m.in. dlatego ze chcialabym mieć meza przy sobie chce zmienic szpital. Moj maz jesli chodzi o jego syna to zauważyłam ze sie zrobil pyskaty bo z lekarzem tez nie raz malo sie nie ściął czy nawet z babka w aptece [emoji2] i wiem ze w razie czego sie odezwie. A tam gdzie chce rodzic jest zakaz odwiedzin tylko na dzieciecym

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mama do mnie dzis zadzwonila i pytala sie czy juz rodze, a przeciez do terminu jeszcze tyyyle czasu [emoji21] Ciekawe za jaki czas zacznie mnie irytowac to jej pytanie a nie śmieszyć [emoji1]

Monia to byloby calkiem wygodne [emoji16]

Super_mysz no wlasnie ja caly czas zerkam na informacje odnośnie odwiedzin w szpitalu bo boję się, że nam tez je wstrzymaja a tak sie nastawiłam na porod rodzinny, ze nie dopuszczam myśli, że będę sama rodziła [emoji29]

Asia a coś jeszcze się dzieje?
Rozmaryn zamelduj się proszę, bo po wczorajszym od rana o Tobie myślę..

Mnie dla odmiany skurcze dziś tylko sporadycznie męczą, ale za to śluz się ze mnie dosłownie leje:/
Macie rację z tym rozłożeniem ciężaru.

Witam. My powoli się uczymy siebie. Jasio bardzo grzeczny, ładnie je i śpi. Niestety podejrzewają żółtaczkę w pierwszej dobie, podobno nie powinno byc. Pobrali krew i czekamy na wyniki.
Termin miałam na luty, ale Jasio urodził się z ewidentnymi cechami przenoszenia, tak powiedziała pediatra. Zreszta wody, odeszły mi zielone. Od odejścia wód i wtedy zaczęły byc niezłe skurczybyki do porodu minęło 12 godzin. Najgorzej z z było do 4 cm, bo prawie 8 godzin, potem dostałam znieczulenie ( dla mnie wybawienie), a pózniej to juz ruszyło z kopyta i o 13:26 Jasio był po drugiej stronie brzucha.
Nie wiem czy kąpać małego w szpitalu, czy wystarczy posmarować czymś tłustym.Ma tak sucha skórę, zalecono nam emulienty. Macie jakieś doświadczenia z tak zwaną skorą praczki?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agatucca ja niestety nie pomoge co do problemów ze skórą, doswiadczenie marne mam. Dużo zdrówka dla Was [emoji8] Dobrze że nie ma problemów z jedzeniem i spaniem, przynajmniej aż tak się nie meczysz [emoji4]

Rozmaryn o kurcze, trzymam kciuki oby się wszystko ladnie rozwinęło!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry