Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hejka![]()
"te grube baby" jakoś dają rade, nie mówię że są tak samo sprawne i we wszystkim jest lekko jak szczupłym, ale to ze baba gruba nie znaczy od razu, ze tylko lezy na kanapie i nic nie robi ;p a nawet w ciąży sobie radzą
Miłego dzionka
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Sojnabig - trzymaj sie tam! Kiedys musi sie ruszyc. Dobrze ze inny lekarz nie okazal sie takim samym ignorantem jak ten wczorajszy.
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam. My powoli się uczymy siebie. Jasio bardzo grzeczny, ładnie je i śpi. Niestety podejrzewają żółtaczkę w pierwszej dobie, podobno nie powinno byc. Pobrali krew i czekamy na wyniki.
Termin miałam na luty, ale Jasio urodził się z ewidentnymi cechami przenoszenia, tak powiedziała pediatra. Zreszta wody, odeszły mi zielone. Od odejścia wód i wtedy zaczęły byc niezłe skurczybyki do porodu minęło 12 godzin. Najgorzej z z było do 4 cm, bo prawie 8 godzin, potem dostałam znieczulenie ( dla mnie wybawienie), a pózniej to juz ruszyło z kopyta i o 13:26 Jasio był po drugiej stronie brzucha.
Nie wiem czy kąpać małego w szpitalu, czy wystarczy posmarować czymś tłustym.Ma tak sucha skórę, zalecono nam emulienty. Macie jakieś doświadczenia z tak zwaną skorą praczki?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom