reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Ja robiłam takie rzesy raz ale ja ogólnie swoje mam dlugie i geste wiec wygladalo jakbym po prostu była pomalowana. Ale za bardzo ucierpiały na tym moje rzeski i więcej nie robiłam [emoji6]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Klauduska ja też na początku ciąży założyłam rzęsy i po 2-dniach poszłam je zdjąć nie czułam się w nich dobrze.. Taka brudna wiesz oka przetrzeć nie bardzo myć delikatnie.. Tym bardziej,że jak nie miałam pełnego makijażu z podkładem i brwiami to tak jakoś dziwnie do mojej urody te rzęsy były... Także dla mnie tylko opcja naklejanych.

Z rzęsami to zalezy od człowieka. Ostatnio dwie kolezanki zrobiły i jedna robi cały czas, druga podobnie jak Asia nie mogła sie przezwyczaic i na jednej próbie poprzestała. Trzeba spróbować.
Co do mycia to przez pierwsze 24 h zalecane zeby nie moczyć. Pozniej juz woda im nie straszna. Myć można ale niczym tłustym :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Myć można, ale nie można trzeć, więc faktycznie, jak ktoś jest przyzwyczajony do intensywnego demakijażu to może czuć się niedomyty;) Ja pewnie jeszcze kiedyś zrobię, ale na pewno nie 1:1 i na pewno nie chciałabym ciągle ich nosić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry