reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny, moja mama codziennie pisze mi smsy oraz propozycje imion, np. "dziś 01.02 - imieniny tej i tej", "dziś 02.02 - imieniny tej i tej.."..
Staram się nie denerwować, bo moja mama nigdy nie była mistrzynią subtelności i delikatności, rozumiem że czeka na wnuczkę bardzo ale dziś przebiła wszystko:
Mój mąż dostaje smsa "Zięciu, może jednak Danusia?" (nie mam nic do tego imienia, ale skąd ona je kur*a wytrzasnęła:)). Na co mój mąż odpisał "Imię już ustalone".
A moja matka "Szkoda"...

Nie dam rady Dziewczyny psychicznie już:D

NatkaPolka to trzymamy kciuki za rozwój sytuacji! Ja mojej wróżce chyba zarekwiruję czarnego kota i szklaną kulę:p

moja intuicja też poleciała w kulki ostro :P u mnie TOTALNIE dzisiaj nic sie nie dzieje ;)

Dziewczyny, moja mama codziennie pisze mi smsy oraz propozycje imion, np. "dziś 01.02 - imieniny tej i tej", "dziś 02.02 - imieniny tej i tej.."..
Staram się nie denerwować, bo moja mama nigdy nie była mistrzynią subtelności i delikatności, rozumiem że czeka na wnuczkę bardzo ale dziś przebiła wszystko:
Mój mąż dostaje smsa "Zięciu, może jednak Danusia?" (nie mam nic do tego imienia, ale skąd ona je kur*a wytrzasnęła:)). Na co mój mąż odpisał "Imię już ustalone".
A moja matka "Szkoda"...

hahaha Twoja mama wymiata :D a to nie podoba jej sie imię jakie wybraliście że tak jeszcze próbuje? ale z tą Danusią to dała czadu hehehe

Turlu przecież to wasza decyzja jak dajecie dziecku na imie... Ja swojej mamie powiedziałam ze wybraliśmy takie a nie inne imie i nawet nie dyskutowala choc po reakcji wiem ze jej sie nie podoba [emoji6]

Rozmaryn ja ci niestety nie pomoge ale czyzbys podejrzewala to u siebie? ;)

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy któraś z Was byłaby w stanie opisać mi jak tto jest jak odchodzą wody?

U mnie był pęcherz przebijany 2 razy. Za pierwszym chlusnęło jak z wodospadu, było tyle wód i główka wysoko. Za drugim razem było malutko i szczerze byłam zdziwiona ze to to, ale główka była już nisko wiec pewnie po prostu wylewało się stopniowo bo zaraz rodziłam po tym. Jakbym była w domu to nie byłabym chyba pewna ze to wody. Mogą się tak sączyć powoli.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O rany wzięło mnie na wicie gniazdka w tym tyg. Jak w zeszłym nie zrobiłam nic to w tym jak nie siedzę przy maszynie to w kuchni i gotuje i mroze żeby mieć na później.
Codziennie mam wrażenie, że brzuszek coraz niżej a dziś to już ciągle coś kłuje w kroczu. W nocy pocę się masakrycznie ale tylko jak śpię jak się przebudzeniu pocić się przestaje. Czy któraś ma może też taki objaw ?
Przyklejane rzęsy 1:1 też kiedyś nosilam ale miało to sens kiedy co 2 tyg były uzupełnione. A trzeba pamiętać żeby spać tylko na plecach.

Rozmaryn tak jakbyś sikała i nie potrafiła tego powstrzymać. Więcej leci jak leżysz niż jak stoisz.. Tyle wiem:( W domu mam dwa paski lakmusowe i gdyby mi się zdarzyło to będę patrzeć czy zmieniają kolor. A no i wody mają słodki zapach

Madalena też się tak pocę okropnie..

A moja matka "Szkoda"...

U mnie jest identyczna sytuacja...tylko ze trzy osoby z rodziny plus znajome dosłownie zasypuja mnie propozycjami które działają na mnie jak płachta na byka. Rozmowy w stylu " najlepiej będzie, jak będzie mieć na imię...."... co kurczę najlepiej?dla kogo najlepiej? I propozycje którymi rzygam dosłownie bo co druga dziewczynka tak ma.
My chcieliśmy Maję ale nic z tego nie wyszło i myślimy dopiero nad imieniem.

reklama
Mnie się pocą stopy z kolei..obrzydlistwo, ciągle są mokre...

No Matula moja niezadowolona z imienia, wymarzyla sobie, że wnusia dostanie po niej imię - Stefania :d (jakoś nam nie pasuje hihi:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry