reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Powodzenia dziewczyny!! Oby wszystko dobrze poszlo :)

Jeszcze mam takie pytanie do tych co samochodem jezdza. Ja jeszcze jezdze ale raczej krotkie odcinki, a dzis porrzebowalabym sie ruszyc dalej...nie jest to duzo bo 30 km w jedna strone ale tak sie zastanawiam.... czy jechac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wstałam, a tu tyle czytania:O
Grabciu, zgadzam się w pełni z La_nina i nic więcej nie dodam.
Rozmaryn.. wytrzymałas do wizyty?;)
Supermysz, Sojna, Marzenka kciuki!
Niespokojna noc za mną, nie mogłam znaleźć pozycji do snu, a mały uderzał w pęcherz, więc ciągle siku biegałam. U mnie spokój jak na wojnie, myślę, że jednak się spotkam z ginem w poniedziałek, może to i lepiej, zrobi mi USG, zdejmie ten cholerny pessar.
Ellie przy samym karmieniu piersią też się da zejść z żółtaczki, trwa to nieco dłużej, ale da się.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jagodka, ja sie chyba bardziej martwie o to karmienie :( staram sie jak moge ale cos musze robic zle... maly schudl 0.5 kg i kazali mi go dokarmiac ale teraz nie chce ssac piersi a nawet jak juz zacznie to zasypia... nie wiedzislsm ze to bedxie dla mnie takie skomplikowane ...

Dziewczyny, trzymsm za was kciuki !!! Oj dzisisj bedzie sie dzialo :) a juz niedlugo wszystkie bedziemy tulic maluszki :)

Barnek, ja jeszcze jeżdżę.
Ellie, dziecko na początku zawsze traci na wadze. U Ciebie laktacja dopiero co ruszyła. Daj Wam szansę się przestawić

Jagodka, ja sie chyba bardziej martwie o to karmienie :( staram sie jak moge ale cos musze robic zle... maly schudl 0.5 kg i kazali mi go dokarmiac ale teraz nie chce ssac piersi a nawet jak juz zacznie to zasypia... nie wiedzislsm ze to bedxie dla mnie takie skomplikowane ...

Dziewczyny, trzymsm za was kciuki !!! Oj dzisisj bedzie sie dzialo :) a juz niedlugo wszystkie bedziemy tulic maluszki :)

Ellie Bo karmienie na poczatku nie jest latwe i nie od razu sie wszytsko udaje. I tego niestety nikt nie mowi, ze czasem trzeba zawalczyc. I to nie tylko to dla Ciebie jest skomplikowane, uwierz dla wielu jest... dla mnie tez bylo:)

Jesli ma zoltaczke to musisz pilnowac regularnych karmien, bo zoltaczke niestety powoduje ze malec jest zmeczony, a jak jest zmeczony to nie je i kolo sie zamyka.
Karmienia Co 3 godziny, zmien pieluche, rozbierz do body, przystaw pilnuj aby maly szeroko lapal, jak najwiecej z otoczki. I pozniej aktywnie przelykal. I ewentualnie dokarm kubeczkiem.
Butelki u nas przez pierwsze 2 miesiace oddradza sie podawanie.

Ellie a powiedz jak tam odwiedziny w szpitalu? Dali Wam jednak spokój?
Co do karmienia, nawet rozbierz się do pasa, niunia do pieluszki i pod kołderkę, tulcie się, przystawiajcie co jakiś czas, niech sobie powisi na piersi

Niestety ja ZNÓW nie urodze... ***** mac przyszedł kolejny **** który każe mi czekać do poniedziałku z czymkolwiek. Rozwarcie na 1,5 palca i mam czekać aż samo się zacznie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry