reklama
kasia.zosia
Moderatorka
kasiu_linka
Fanka BB :)
Ooo tak dziewczyny ja też sobie mówiłam, że mały będzie tylko spał w swoim łóżeczku, ale życie pokazało co innego. Oliś ma takie fazy w nocy często nad ranem, że nie chce spać w łóżeczku i koniec... i co i biorę go i tule on śpi już twardo ja go odkładam a on w ryk... i dalej tule i pięknie śpi. Tylko, że mi też już głowa leci. Więc śpimy razem [emoji6]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
kasia.zosia
Moderatorka
Ooo tak dziewczyny ja też sobie mówiłam, że mały będzie tylko spał w swoim łóżeczku, ale życie pokazało co innego. Oliś ma takie fazy w nocy często nad ranem, że nie chce spać w łóżeczku i koniec... i co i biorę go i tule on śpi już twardo ja go odkładam a on w ryk... i dalej tule i pięknie śpi. Tylko, że mi też już głowa leci. Więc śpimy razem [emoji6]
No i tak naprawdę co w tym złego?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam termin na 25 
Oj, nie wyobrażam sobie życia bez kawy, w ciąży ograniczam się do dwóch słabych z mlekiem
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj, nie wyobrażam sobie życia bez kawy, w ciąży ograniczam się do dwóch słabych z mlekiem
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
maryliese
Ja mam termin na 18. W ciąży zupełnie zrezygnowałam z kawy. A co do kp to tylko alkohol powinien być ograniczony, wszystko inne już można. Ja już się nie mogę doczekać tatara i sushi ... mmm
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
magdalena79
Barnek GRATULACJE!!!!
zdrówka dla was!!!
Jeśli chodzi o picie kawy to mi położne w szpitalu kazały pić bo miałam straszne bóle głowy po znieczuleniu. Natomiast babki od noworodków jak się dowiedziały że piję kawę to usłyszałam absolutnie nie bo maluszek jest niespokojny
. Więc przestałam i piję tylko inkę.
zdrówka dla was!!!Jeśli chodzi o picie kawy to mi położne w szpitalu kazały pić bo miałam straszne bóle głowy po znieczuleniu. Natomiast babki od noworodków jak się dowiedziały że piję kawę to usłyszałam absolutnie nie bo maluszek jest niespokojny
. Więc przestałam i piję tylko inkę.reklama