reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Peri. My zastanawiamy się czy nie powiedzieć moim rodzicom w urodziny mamy, będzie to wcześnie bo 26.06 u mnie 9tc. Po cichu ogólnie powiemy po 12 tc a tak do ogólnej wiadomości 15-20 tc chyba że rozejdzie się wcześniej. Ale na pewno nie mowimy wcześniej niż 12 tc

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Peri. My po pierwszym usg powiemy z tego względu że w pracy przejdę na inny tryb godzinowy i z pewnością wszyscy się zorientuja, tym bardziej ze nie ukrywalismy ze sie staramy :-) poza tym jak sie ma cos wydarzyc to i tak sie wydarzy czy powiemy czy nie. A jeśli nawet to chociaz krotki czas bede mogla cieszysc sie ze wszystkimi :-) ale oczywiscie wierzeze bedzie wszystko suupeeer :-)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

ja nie puszczam pary z ust do zakończenia 1 trymestru , nie powiem nikomu nawet rodzicom - nie chcę aby przeżywali gdyby coś poszło nie tak , jestem już po jednym poronieniu więc inaczej do tego podchodzę , nie ekscytuję się jak poprzednią ciążą bo wiem że może być źle , oczywiście jak każda z Was liczę na szczęśliwe zakończenie w głębi duszy ale taki już mam charakter że z dystansem do tego podchodzę , wolę się pozytywnie rozczarować potem niż teraz się nastawić że będzie wszystko ok a potem płacz i łzy , więc póki co nikt nic nie wie i tak niech zostanie :)

Kruczyca - większość rzeczy muszę robić sama , jak kogoś zatrudnię to nie będzie mi się to w ogóle opłacać , są miesiące niektóre miesiące są super że dużo idzie wyciągnąc jak na kobiecy biznes ale są i takie cienkie ledwo na ZUS ;) nic będę musiała jakoś dać radę jeszcze kilka miesięcy a potem może na to L4

reklama
Ja tez wiem ze moze byc roznie ale w zyciu tak na prawde nic nie wiadomo i uwazam ze nalezy cieszyc sie chwila :-) jedno poronienie nie oznacza ze znow bedzie cos zle, ja tego sie trzymam mimo ze czasem nachodzi strach, ale wiem ze mam aniolka tam u gory i pilnuje by tu na ziemi bylo ok :-) a pytanie do mam ktore maja juz dzieci, tez tak Wam wysadzilo brzuch??mi normalnie z dnia na dzien wyskoczyl taki brzuchol ze hej. A mialam plaski jak deska! ?mąż siie ze mnie smieje ze z corka mialam taki w polowie ciazy :-D

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry