Anna - witamy, i mocno trzymamy kciuki

!!
Ja wczoraj miałam powiedzieć siostrze ale jeszcze cicho siedzę , ona w pracy to nie chce jej przeszkadzać bo się dziewczyna nie skupi później hahah

.
Ale mam ochotę jej powiedzieć i pogadać o tym jak mamie powiedzieć bo nie wiem czy będzie taka happy, przez to właśnie ze my bez ślubu - no ale trudno jakoś to przełknie chyba...
Ja w ogóle nie mogę funkcjonować normalnie - czuje się jakbym pracowała w kopalni na nocki bez przerw na jedzenie itp -nie wiem co się dzieje.., czuje się wyłączona naprawdę - szok ze mnie tak dopadło
Magdziocha- korzystaj z drzemek póki możesz ją już niestety nie dam rady z moim prawie 3 latkiem żeby tak o drzemke walnąć Chociaż bardzo bym chciała
Sojnabig - to niezle zmiany w rodzinie jak siostry obie w ciąży

gratulacje dla was !
Ayran- ja tam jakaś zaboboniasta nie jestem jeśli chodzi nie mówienie wcześnie itp . Jeśli masz taki charakter to mow od razu czemu nie

- ja się trochę cykam u siebie jak zareagują

dlatego prześle im foto usg pierwszego i do tego momentu czekam, ale naprawdę korci mnie powiedzieć siostrze żeby móc po prostu z nią pogdac o tym chociaż .
Znalazłam. Fajne obrazki I chciałam zrobić kolaż wysłać mamie i siostrze obrazek ze zdjęciem usg i foto małego z koszulka " starszy brat" na sobie
Dziś to u mnie znów oczy na zapałki , ale.musialam.wstac bo synu, mam.nadzieje ze minie mi to, w ogóle to ja już kupiłam fotelik z baza co auta dla dziecka bo okazja była

. Wiem.Wiem.ze szybko no ale - jedno z głowy
A u was jak tam poranek mija dziewczyny ?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom