reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Kasia.zosia - ładne imiona, twoja Zosia jest w wieku mojej Majki (16 miesięcy). Czy przed Zosia musisz często osłaniać brzuch? Majka się tak uczepiła ze albo się do brzusia tuli ( trochę za mocno) albo go kopie. Czasami myśle ze mógłby ktoś jakiś ochraniacz na brzuch wymyślić. My chcieliśmy trójkę i juz za 5 miesięcy będziemy mieli. Mogłabym i więcej ale nie lubię chodzić w ciąży [emoji23]. Wiadomo, jak się kiedyś trafi to będzie i czwarte, mam 31 lat wiec kto wie. Starsza córa by chciała szóstkę rodzeństwa, oczywiście z nikim pokojem się nie będzie dzielić [emoji23].

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja zosia to jest kurczatko malutkie i nie ma za bardzo siły zeby mnie porządnie kopnac :D ale nie probuje, mam spokój jeśli o to chodzi.
Mój Jasiek tez by chciał dużo rodzenstwa :D
Ja póki co mam prawie że idealne ciaze i porody wiec jestem nastawiona na więcej dzieci.

Moje trzecie to pewnie na 40 urodziny by bylo, jakbym sie pospieszyla, jakos tego nie wiedze.. Tak w sumie to ja jeszcze nie powiedzialam synkowi, ze bedzie rodzenstwo, a on czasami za mocno chce sie tulic wbijajac kolana albo lokcie w brzuch.
Ja dzisiaj zabralam sie konkretnie do roboty; rozklejanie sie nad soba i odkladnie na jutro nie rozwiaze nic, wiec jak sprawy ida do przodu to i samopoczucie lepsze :)
Dzisiaj nawet zrobie kulki miesne dla meskiej czesci rodziny, mam nadzieje,ze zmysl powonienia to zniesie .. :)

Ja samo wypicie glukozy wspominam dobrze, przyjęła się bez problemu:) ale za to cały tydz po badaniu miałam silne bóle żołądka...na samo wspomnienie robi mi się słabo

Mój D się śmieje, że jak się okaże, że będzie dziewczynka to zdecydujemy się na jeszcze jedno a jak chłopak to zostaniemy przy dwójce:)

Ania, joasia jesteście dodane do grupy.
Jutro mam test obciążenia glukozą, mam nadzieję że nie zwymiotuję... Blee
dzieki [emoji6]
my juz po wizycie...
wszystkie wyniki super, ulga jak nie wiem!
i na 99% coreczka ! [emoji307] [emoji7] [emoji307] [emoji7] [emoji307] [emoji7] [emoji307]

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry