reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Ja też mam średni nastrój, ta pogoda brrr....
Do tego mam straszne bóle brzucha od rana. Takie kłujące, ale nie w dole brzucha tylko na górze, w okolicy żołądka i żebra mnie napierdzielają oraz plecy... Straszne to jest nigdy tak nie miałam. Mała fika jak szalona co potęguje dyskomfort. Zażyłam no-spę i zobaczymy :(
.jagódka ja to też do 33 tc chce mieć wszystko gotowe. Albo gdzieś do 33-34.
Oby wszystko było ok i żeby każda z nas dotrwała!

Ja po wizycie. Mimo moich boli to nic się nie zmienilo od zeszłego miesiaca- nadal mam 1,5/1/0 czyli 1,5 to chyba dl. szyjki, 1cm rozwarcia zewnętrznego i 0 wewnętrznego- no jakos tak. mam brac luteinę, nospe i się oszczedzac.
Airfix ja mam dzisiaj 22tyg i 5 dzień a moja panna już wazy 600g a kosc udowa to lekarz wogole już ocenil na 25 tydzień. no ale ja niestety duże dzieci rodze- moi chłopcy w 38 tyg urodzeni z waga około 3700-3800, a ja sama już prawie 7kg na plus:(

1476273488361.jpg
Moja upośledzona krzywa sowa;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476273488361.jpg
    1476273488361.jpg
    53,2 KB · Wyświetleń: 374
Martii- witaj, gratulacje licznej gromadki i oby dziewczynka została dziewczynka :), u mojego kuzyna tez tak było mieli syna a później ze niby córka i ona to samo ze póki nie będzie trzymać w ręku to nie uwierzy [emoji23] - lekarz miał rację wyszła dziewczynka ;)

Kasia.zosia- to tez się musisz oszczędzać i pilnować , a wcześniej miałaś wcześniej poród czy o terminie ?

Turluturlu - skoro podoba Ci się Rozalia nazwij Rozalia, przecież dziecko wiecznie malutkie nie będzie .. mała Rozalka, a duża Rozalia :) - tez mam to imię na liście ale nie liczę na córkę , hehe - a w sumie z moim nie możemy dojść do porozumienia z imionami dwa różne światy hehe no ale jego zdanie musze brać pod uwagę jako ojca hahha :D - musze się modlić żebyśmy doszli do jakiegoś porozumienia [emoji23],

Agatucca- to tak się nie podobało rodzinie imię ze nie dałaś drugiego żeby nie wołali
Po drugim ? O masakra

Asia- gratulacje - kiedy macie ślub :)? My planujemy może lipiec , ale boję się że będę gruba jeszcze w lipcu, ja bobasa będę ubierać w body pajacyk, i na to kombinezon i tyle, może już w marcu będzie cieplej :)

Elenna- a wam wymówili mieszkanie z jakiegoś powodu czy co ? No to powodzenia w urządzaniu, dacie rade :) , gratuluję dziewczynki !

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Po prostu zostaliśmy przez właścicieli poinformowani, że mają plany co do mieszkania i chcą żebyśmy się wyprowadzili do końca miesiąca, no ze wzgledu na moja ciaze i male dziecko to najpóźniej do Bożego Narodzenia.
Może to i dobrze, bo jest tyle biegania i ogarniania i dogadać się co do szczegółów ciężko, bo mamy z M odmienne wizje na zagospodarowanie przestrzeni, że nie wiem czy bym na to miała siłę w 8 miesiącu:)

KASIA.ZOSIA mi poprzednio czop odszedł w 38 tc. O porodzie ani widu ani słychu. Moja znajoma ponad tydzień chodziła z rozwarciem 6 cm i w końcu poród jej wywoływali. Widać taka czasem uroda kobiety.

Mi się w ciąży z córką też szyjka zaczęła skracać. Twardniał mi wtedy brzuch i ciągnęło/ bolało w okolicach szyjki. Mi pomogło oszczędzanie i luteina. No i załatwienie stresujących spraw, bo to chyba to było wtedy przyczyną.

Co do imion to my z M chcieliśmy Anastazje, a córcia na siostrę woła Julia. Nie połącze bo mam dość długie nazwisko i weź wypełniaj potem taka litanie w rubryczkach urzedowych; ) no i mamy zagwozdke :p

Elena dokładnie, lepiej teraz niż w 8 miesiącu [emoji6] powodzenia [emoji5]
Czy u Was też tak paskudnie za oknem?

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji178]
24tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry