reklama

Lutowe mamy 2017

Dzieki za pomoc, chyba wybiore maxi cosi 30 infant bo pasuje tez dp wozka i ma dobre opinie :) a tak w ogole sa jeszcze jakies rzeczy dla niemowlat ktore maja terminy waznosci? Duzo rzeczy dostajemy pd znajomych i teraz to juz sie pogubilam :)
Ellie, każdy fotelik z grupy zero ma.w standardzie wkladke dla noworodka, jak będziesz kupowala nowy to zobaczysz, ona ogranicza np. latanie główki w foteliku na boki. Może nie datę ważności ale każdy fotelik ma żywotność okreslana na max 5 lat, zwłaszcza z tej najniższej grupy. Maxi cosi po zarejestrowaniu na stronie daje gwarancję na fotelik 3 lata.

reklama
Ellie, fotelik to kwestia zdrowia i życia naszych dzieci, plastiki po tych kilku latach robią się po prostu kruche, dlatego fotelik ma datę przydatności do użycia. Poza tym to wiem, że smoczki się starzeją i parcieją - jak to guma, poza tym żywność oczywiście.

Sojnabig i jak wrażenia? Ją strasz ię żałuję że u nas w okolicy nie ma żadnej szkoły a tak chciałabym pochodzić na takie zajęcia :-(

Jestem bardzo zadowolona :) zajęcia prowadzone są przez położne z naszego szpitala :) Mówią nam dużo ciekawych rzeczy (jako że to moje pierwsze dzieciątko to dla mnie wszystko jest nowe), doradzają co i jak kupić, opowiadają o dietach o wszelkich badaniach a później sobie ćwiczymy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem bardzo zadowolona :) zajęcia prowadzone są przez położne z naszego szpitala :) Mówią nam dużo ciekawych rzeczy (jako że to moje pierwsze dzieciątko to dla mnie wszystko jest nowe), doradzają co i jak kupić, opowiadają o dietach o wszelkich badaniach a później sobie ćwiczymy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super ze ci się podobało :) ja idę na żywioł znowu ale z doświadczeniem juz :D u nas szkoła rodzenia jest w tym szpitalu w którym będę rodzic i tez są te same polozne, to bardzo fajna sprawa moc je wcześniej poznac.
U nas na szczęście w liceum nikt nie kazał mówić do siebie per profesorze bo b chyba bym wyleciala. Nigdy tego nie rozumiałam i nie zgodziłabym sie tak mowic. A w liceum byłam bardzo uparta i nikt by mnie nie zmusil. Na profesora i ogolnie na szacunek trzeba sobie zasluzyc. Nawet na studiach nikt nie kazał tak mówić chyba że prawdziwy profesor :D

1476814732-1d1mld.jpeg
1476814739-1d1mld.jpeg

No dobra, skończyłam. Miałam jeszcze doszyc z tyłu kokardke, ale muszę się zastanowić;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jagodka Jaka piękna [emoji7] Ja zapał miałam, nawet maszynę wyciągnęłam i sie okazało ze popsuta, nitke pętli i śmierdzi niemilosiernie jak pracuje...nawet mąż mówi ze nic z niej nie będzie. Taka mnie maszyna uraczyli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry