Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Turluturlu ja bym pojechała na IP.
A może to spojenie Ci się rozchodzi skoro promieniuje na miednice?
Jagódka super kiecka!
Sojnabig współczuję![]()
ja pamiętam ze najgorsze było dla mnie ost 20 min bo walczyłam z mega nudnościami. Ciekawe jak bd teraz.
raz ją przyłapałam to spierniczała aż się kurzyło, ale to nie zniechęciło ją na długo bo za jakiś czas znowu ją widziałam pod oknemTak można dać cytrynę, ale to zabija tylko sam jej smak a reakcja organizmu na taką dawkę cukru może i tak być różna czy to z cytryna czy bez :/ja też będę miała za niedługo glukozę, wolałabym nie zwymiotować bo inaczej moja ginekolog mówiła, że weźmie mnie na oddział i będą mi mierzyć cukier... słyszałam, że niektóre laboratoria pozwalają dodać cytrynę do glukozy i lepiej wchodzi. Musiałabym się dowiedzieć jak jest u mnie
la_nina wiem coś o wrednych sąsiadach, bo moja to potrafi stanąć pod moim oknem i podsłuchiwać o czym rozmawiam z mężemraz ją przyłapałam to spierniczała aż się kurzyło, ale to nie zniechęciło ją na długo bo za jakiś czas znowu ją widziałam pod oknem