sojnabig
Fanka BB :)
Ja również melduje się po wizycie
mój kruszynek waży 902 gramy
a ja dziś 27tc +0d i 6 kg na plusie......:/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajnie dziewczyny, że się już przeprowadzacieCześć Laseczki
.jagódka ja już sobie nie mam siły włosów suszyć.. A co dopiero dziecku na dusznym basenie...
Ja swoich nie daję rady suszyć, Mam długie i gęste, co za męczarnia.. A w dodatku potwornie mi wypadają, potem tylko chodzę i je zbieram bleee, lekarz dał mi na te włosy tylko żelazo ale średnia poprawa
Dziś morfo odbieram, zobaczymy.
Elenna, ja też już wśród kartonów, w sobotę przeprowadzka hurraaa!!! Mąż nie chce w piątek bo "piątek zły początek" hi hi
Z tym mlekiem z piersi matki do przemywania oczek to dla mnie naprawdę ciekawostka.. Ja już czekam na szkołę rodzenia, mąż też
Mamuśki - ile prześcieradeł na materac dla takiego Maleństwa potrzeba? oraz ile podkładów tych na materac nieprzemakających? 3-5? Nie mam pojęcia.. Aha, i czy przewijak montowany na łóżeczku zdaje egzamin?
Ciekawa jestem czy urodzisz pierwsza i na ktory miesiac się złapiesz: na styczeń czy luty?Ja również melduje się po wizyciemój kruszynek waży 902 gramy
a ja dziś 27tc +0d i 6 kg na plusie......:/
A możliwe możliweKasia.Zosia ja myślę że już niektóre z nas będą rodzić pod koniec roku. Ją w sylwestra będę chyba mieć 36 tydzień.
Ciekawa jestem czy urodzisz pierwsza i na ktory miesiac się złapiesz: na styczeń czy luty?![]()