kasia.zosia
Moderatorka
Ja bym najbardziej chciala urodzić w piątek wieczoremJa z usg mam na 25.01Hehe niech poczeka rzeczywiście aż mama skończy zjazdy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym najbardziej chciala urodzić w piątek wieczoremJa z usg mam na 25.01Hehe niech poczeka rzeczywiście aż mama skończy zjazdy
sojnabig kawał chłopa! Prawie kilogram! 27 tc to wg apki przy przedwczesnym porodzie aż 90% przeżywalności (nikomu nie życzę ofc, ot ciekawostka)
Anna25 gratki
Densik co u Was?
My gdzieś pod koniec listopada (o ile meble dojadą) będziemy się do domu przeprowadzać. I oby nie później bo im większy brzuch tym zapewne mniejsza ochota o zapał do pakowania, wożenia, układania itp
W kolejce do rodzenia na lutówkach jestem na szarym końcu![]()
Spróbuj mleka z.maka.migdałowa jeśli masz gdzie kupić a jak nie pomoże to jakieś leki. jagódka pisała w apteczce co moznaŻyczę powodzenia w pakowaniu, nienawidzę tego
No właśnie też mi apka mówi, że dużo dzieci przeżywa. Ale lekarz dziś sprawdzil szyjke, mówi, że długa ładna zamknięta i młody się nie pcha czyli jest ok
Laski. Obudziłam się dziś o 7 rano. I od tamtej pory umieram na tak silna zgage... Nie pomaga ciepła wody, mleko, migdały no nic :/// obiad jadłam na 3 razy [emoji29]