reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Hmmm to nawet takich nie jadlam ale lubie wszystko maczne lub ziemniaczane :) jak placki z jabkami lub ziemnaczane wiec takie napewno bym zjadla z ochota :)
Ja dzisiaj mam znow dentyste ale tylko czyszczenie.. No i zaczelam diete dla cukrzyka... We wtorek mam jakies spotkanie z pielegniarka i szkolenie ale nie ma co czekac i zaczelam od wczoraj.. Jak wrocilam z pracy bylo awizo od kuriera i chyba ktos nam kupil wozek :) ma przyjechac jeszcze raz w po iedzialek ale juz sie nie moge doczekac :)

Jest i pościel dla Wiktorka.;) padam na twarz dziś..
1478887831-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To jakaś regionalna potrawa, te placki? Bo zupełnie nie kojarzę czegoś takiego.. Ale zjadłabym racuszki..chyba zrobię pojutrze:)

Ja jadłam takie placki z pieca kaflowego u rodziny na wsi jak byłam baaardzo mała...mniam :)
Mnie coś przytkało od wczoraj, kiepsko spałam..nos zatkany..o matko niech mnie puści szybko, pewnie gdzieś przemarzłam, w ciąży wszystko łapie, wystarczy że wiaterek lekko zawieje..
Czy tylko ja nie mam imienia jeszcze dla swojej Małej? Ciągle z mężem myślimy... :)
Miłego wieczoru Laseczki!

Takiej nazwy nie słyszałam [emoji5] ale powiem wam że takie cieplusie z mleczkiem to pychhhaaa

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
O ja też pamiętam takie placki z babci domu z blachy. Do tego siedzieliśmy na stolkach przy piecu z łyżkami masła żeby się rozpuścilo troche... To były czasy :) my też za bardzo imienia nie mamy, nie możemy się dogadać jakoś :)
JA właśnie czekam na przyjęcie, po badaniach juz. Jednak nie dostaniemy sterydów na płuca bo jak to lekarka powiedziała "nie ma tragedii" i raczej nie przewidują ze urodze przedwczesnie. Zostajemy jednak gdzieś do wtorku i jeśli się nic nie pogorszy, nie zmieni, to możemy iść do domu. Właśnie się do łóżka kładę i czekam na kolacje.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia.Zosia trzymajcie się dzielnie będzie dobrze tylko naprawdę więcej odpoczynku i leżenia teraz tylko przy dwójce dzieci wiem ze to trudne ☺ ale dobrze ze będziesz mieć pomoc.

Jagódka dzieła piękne wychodzą spod Twoich rączek , masz talent ☺.

Gratuluje udanych wizyt lekarskich lutóweczkom które wizytowaly ☺.

Ellie da się żyć z dietą cukrowa będzie dobrze dacie rade ☺.

My nadal w szpitalu juz miesiac nam minal na leżeniu i oby jeszcze udało się wytrzymać nam w dwupaku jak najdłużej ☺. W przyszłym tyg będą sprawdzać co z ta moja szyjka mam nadzieje ze bez zmian będzie. Maksiu w brzuszku szaleje aż czasami juz bolą te jego charce ale kocham je poprostu . No i jeszcze raz dostaniemy sterydy na płucka ale kiedy nie wiem. O wyjściu do domu cisza ale jak mam być szczera to wolę tu leżeć bo u mnie szpital nie ma zaplecza medycznego dla wcześniaków wiec mam nadzieje zostać tu jak najdłużej.

Pozdrowionka i buziaki dla wszystkich mamuś ☺

Do góry