kasia.zosia
Moderatorka
Dziewczyny rekordy pobijamy
w zeszły piątek miałam 27+0 tc i dzidziuś miał 1350g 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To mamy faworyta wagowego [emoji3]Dziewczyny rekordy pobijamyw zeszły piątek miałam 27+0 tc i dzidziuś miał 1350g
![]()
Jak młoda bogini? Ja też chcę!Ja też nic nie wiem o ilości swoich wód płodowych, żyję przekonaniem, że skoro nic nie mówi mi lekarz to jest ok.
Ale na następnej wizycie zapytam.
Wczoraj na szkole rodzenia o porodzie było. 3 godziny o samym porodzie. Boję się jak diabli ale najbardziej nie porodu tylko że za wcześnie pojadę do szpitala, albo nie rozpoznam oznak albo albo..i tak milion myśli.. na szczęście własny poród mi się jeszcze nie śnił.
Dziś miałam pierwszą od 8 dni przespaną noc i to chyba po tej melisie (dzięki .jagódka-jak ja mogłam na to nie wpaść). Poszłam spać o 22 i wstałam o 9:40 !Czuję się jak młoda bogini (no, może jeszcze nos zatkany
)
Kasia.zosia 4500 to nie tak źle ;-)
Heheh nie mowie ze źleKasia.zosia 4500 to nie tak źle ;-)
Mnie zaczyna bolec na sama mysl o porodzieale cos wspominali mi ze moze bedzie cesarka.. I teraz zaczelam czytac na ten temat....
Jak u was z waga na dzien dzisiejszy? Odwazylam sie wejsc na wagemam juz plus 16 kg ale od kilku dni jestem na diecie dla cukrzyka i schudlam 0.80 kg ...
Masz łożysko przodujace? To często jest wskazaniem do cc.Mnie zaczyna bolec na sama mysl o porodzieale cos wspominali mi ze moze bedzie cesarka.. I teraz zaczelam czytac na ten temat....
Jak u was z waga na dzien dzisiejszy? Odwazylam sie wejsc na wagemam juz plus 16 kg ale od kilku dni jestem na diecie dla cukrzyka i schudlam 0.80 kg ...