• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

Turluturlu cieszę się, że pomogłam;)
Myślę, że kombinezon, to góra dwa miesiące, potem będzie za ciepło. Poszukajcie na olx, często ludzie wystawiają. Jak są z coolclub, h&m, cherokee albo c&a to imo, można kupować w ciemno:)
Maszyna działa, dokończyłam kocyk, kupiłam prezenty dla Adama na gwiazdkę i zrobiłam obiad, teraz się byczymy.

reklama
U nas waga dzis 1400, niby jestem 28+1, wiec lekarz stwierdzil, ze albo ciaza jest starsza albo bedzie duze dziecko.
Kasia.zosia - o wodach plodowych mowil, ze powinno byc w wolnej przestrzeni od 4-8cm (cokolwiek to znaczy) i pokazal mi ,ze dzidzius ma 6cm przestrzeni czyli wystarczajaco.

Turluturlu cieszę się, że pomogłam;)
Myślę, że kombinezon, to góra dwa miesiące, potem będzie za ciepło. Poszukajcie na olx, często ludzie wystawiają. Jak są z coolclub, h&m, cherokee albo c&a to imo, można kupować w ciemno:)
Maszyna działa, dokończyłam kocyk, kupiłam prezenty dla Adama na gwiazdkę i zrobiłam obiad, teraz się byczymy.
A co kupiłas? :)

U nas waga dzis 1400, niby jestem 28+1, wiec lekarz stwierdzil, ze albo ciaza jest starsza albo bedzie duze dziecko.
Kasia.zosia - o wodach plodowych mowil, ze powinno byc w wolnej przestrzeni od 4-8cm (cokolwiek to znaczy) i pokazal mi ,ze dzidzius ma 6cm przestrzeni czyli wystarczajaco.
Ja dziś rozmawiałam z lekarka to mówiła ze nie mam ich jakoś strasznie duzo, po prostu więcej niż przeciętnie wiec chca sprawdzić jeszcze raz. U mnie teraz też podejrzewali starsza ciaze :) a nie wiem czy już pisałam ze do 13 tc moja lekarka podejrzewala młodsza ciaze bo dziecko było wtedy za małe na dany tydzień :D

Kolejkę, autostradę, parking i zestaw dodatkowych torów - wszystko z drewna:D
Do tego jeszcze taką plansze drewnianą z dziurkami z figurkami i sznurkami - taka przeplatanka, bo coś podobnego ma u babci i bardzo lubi się bawić. Tę planszę i jedną część Ulicy Czereśniowej dostanie na Mikołaja, resztę pod choinkę od nas i dziadków

Kolejkę, autostradę, parking i zestaw dodatkowych torów - wszystko z drewna:D
Do tego jeszcze taką plansze drewnianą z dziurkami z figurkami i sznurkami - taka przeplatanka, bo coś podobnego ma u babci i bardzo lubi się bawić. Tę planszę i jedną część Ulicy Czereśniowej dostanie na Mikołaja, resztę pod choinkę od nas i dziadków
Fajnie :) Ja wciąż się zastanawiam. Problem w tym, że ja już większość zabawek mam.

Fajnie :) Ja wciąż się zastanawiam. Problem w tym, że ja już większość zabawek mam.
My kolejki nie mieliśmy:) Poza tym wszystkie te części łączą się w całość, wiec będziemy budować i się bawić:)
Mam za to problem z prezentem dla Klaudii na Mikołaja. Bo pod choinkę dostanie lego księżniczki zamek z frozen

My kolejki nie mieliśmy:) Poza tym wszystkie te części łączą się w całość, wiec będziemy budować i się bawić:)
Mam za to problem z prezentem dla Klaudii na Mikołaja. Bo pod choinkę dostanie lego księżniczki zamek z frozen
Może jakiś fajny plecak albo torebkę. Dziewczynki lubią takie rzeczy. Fajne są tez zestawy z torebka, która trzeba sobie ozdobic. Są do tego mazaki, brokat. Ja się napalam na domek.dla lalek dla zosi ale jak podrosnie troche. Znajomy ma mi zrobic.

A co polecicie na prezent dla 10-latka? Bo z 2-latkiem brata nie mam problemu, bo to dziecko ucieszy się nawet z maskotki ale 10-latek siostry już jest bardziej wymagający i musiałabym coś pomyśleć dla niego a nie mam pojęcia co interesuje chłopców w tym wieku :)

reklama
c74e41b09e06ece85c047c3e6b6e0ce1.jpg
92539074e8e88b945f7a399800c3a5c8.jpg
d41f799972d81362ab590d1772ac7aa6.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry