reklama

Lutowe mamy 2017

Peri - tak jak Kruczyca pisze , już jest założony - ja narazie troszkę chce anonimowość bo nikt nie wie o ciąży ;) a wiesz jak to jest na internecie :) wszystko łatwo znaleźć

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej dziewczyny tabelka zrobiona - dane z widomosci priv , takze zapraszam reszte mamus do podzielenia sie na priv do mnie zeby bylo latwiej wyłapac ;) - po 13 czerwca dodam reszte moich danych bo i rodzina sie dowie :D . wklejam mamusie po kolei zgodnie z data porodu :)

juz robie druga na temat wizyt wiec jesli macie jakies ustalone wizyty to wtedy wpisze tylko nick i ktorego wizyta itp.

ps. moge robic taka tabelke i wklejac w formie foto albo moge robic zwykla jak uwazacie ?

Załączniki

• tab screen.jpg
    tab screen.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 143
Zarabiscie !świetny przyrost!! Czyli dziś spokojnie na wizytke, ale zazdroszczę! Ja juz chce 13 czerwca hah,

Najlepsze jest to ze W juz wszystkim powiedział a ja jeszze nie I nie wiem czy czekać na wizytę czy mówić bo teraz tak od niego tam już wiedzą moi nie , i tak o , a jeszcze wiadomo ze trzeba myśleć ze wszystko się może zdarzyć i lepiej nie mówić może jeszcze a ten polazł I wypaplał klepa jedna ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo się cieszę :) Moj K w pierwszej ciazy tez się wygadal jak tylko test wyszedł pozytywny. Drugi raz bym tych spojrzeń i pytań jak się czuje nie zniosła, sam też to odczuł dlatego póki co czekamy i siedzimy cicho jak ktoś pyta kiedy małe kruczki będą ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ! Przyłączam się do was ;) Dzisiaj zrobiłam Betę i wynik 105,8, wg okresu to 5 tydzień :D

To moja druga ciąża, mam już Hankę która w tym miesiącu skończyła 2 latka ;) Nie mam żadnych objawów, ale w poprzedniej ciąży zaczęły się dopiero około 8 tygodnia.
Mam nadzieję miło spędzić z Wami ten czas :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry