• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

Wlasnie maz tez bez problemu jest zwalniany od razu z pracy. Tylko ma do domu 20km przez caly Poznan ;l Ale z tego co mowicie to bez problemu dojedzie. No wlasnie my tutaj nie mamy zadnej rodziny, a na dodatek przed porodem przeprowadzimy sie w nowe miejsce wiec tym bardziej nie bedziemy nikogo znac.

reklama
Po mnie tez pewnie maz z pracy przyjedzie. Na szczescie ma blisko. Nie wiem czy bylabym w stanie sama sie zawiezc. Tylko ciagle nie mam szpitala wybranego. Zastanawiam sie między dwoma. Jeden mam bliziutko ale rozne opinie o nim slyszalam, drugi trochę dalej ale pracuja w nim polozne z mojej szkoly rodzenia...

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wole tez sama zaprocawac na swoje i nie chce nic dostawac ani od moich ani od meza rodzicow zeby nigdy bikt nie wypomnialam, natomiast jesli chodzi o synka to jak cos dostanie to sie ciesze bo to nie dla mnie tylko dla jednej z najwazniejszych mi osob :) i jest mi milo... A jak nie to i tak mu kupie jak cos bede bardzo chciala...
Mi dzisiaj rano tesciowa powiedziala ze teraz mam najgorszy okres bo jej babki powiedzialy ze urodzily dziewczynki w 8 miesiacu i lekarz powiedzial ze cale szczescie bo chlopiec by nie przezyl.... I teraz nie wiem czy to sciema czy naprawde na chlopcow trzeba bardziej uwazac ? Hmmm tylko jak tu bardziej uwazac... Slyszalyscie cos takiego?

Ja wole tez sama zaprocawac na swoje i nie chce nic dostawac ani od moich ani od meza rodzicow zeby nigdy bikt nie wypomnialam, natomiast jesli chodzi o synka to jak cos dostanie to sie ciesze bo to nie dla mnie tylko dla jednej z najwazniejszych mi osob :) i jest mi milo... A jak nie to i tak mu kupie jak cos bede bardzo chciala...
Mi dzisiaj rano tesciowa powiedziala ze teraz mam najgorszy okres bo jej babki powiedzialy ze urodzily dziewczynki w 8 miesiacu i lekarz powiedzial ze cale szczescie bo chlopiec by nie przezyl.... I teraz nie wiem czy to sciema czy naprawde na chlopcow trzeba bardziej uwazac ? Hmmm tylko jak tu bardziej uwazac... Slyszalyscie cos takiego?
Ogólnie dziewczynki są silniejsze od chłopców ale to nie znaczy ze chłopiec nie da sobie rady :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie z dojechałem raczej nie byłoby problemu, gorzej z dziecmi. Mąż ma do domu z reguły około 40 km albo przez monachium albo augsburg wiec jeśliby zdążył to wzieli byśmy dzieci ze sobą. W przeciwnym wypadku musze wymyślić jakiś plan awaryjny :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry