• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

Cześć dziewczyny :) ja dziś od rana w stresie ale nie z powodu wizyty tylko tego ze zosia pierwszy raz została z moja znajoma na 2h. Oczywiście ja zna i lubi tylko nigdy nie była beze mnie.
Ellie twój mąż to uparty jest...żeby się później nie migal od porodu jeśli planujecie wspolny...
Warunki macie fajne naprawde, u nas tez nie jest zle, ale nie ma np możliwości żeby mąż nocowal ze mna (ale u nas to obojetne bo i tak będę sama), sale macie fajne, widziałam na zdjęciu szwagierki bo też rodziła w usa :)
Klauduska ja mam 95% mebli z ikei i tylko raz coś musieliśmy odbierać po tygodniu, resztę zawsze od reki. Ale to zależy co kto lubi :) ja lubię ikee za uniwersalność, biale i czarne, proste meble przy których mogę ciągle zmieniać dodatki, a robie to bardzo często bo mi się nudzi :D
Jagodka fajnie czasem tak odpoczac, byle nie za.dlugo :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też uwielbiam ikeę, te meble są nieskomplikowane, proste do złożenia, uniwersalne no i ja mam bzika na punkcie bieli więc te wszystkie komody,szafki, stoliki..zawsze jest coś dla mnie:)
kasia.zosia - jak Mała ją lubi, to powinno być ok !:)
Zaraz się tam wybieram po ręczniczki dla Małej :)
.jagódka - odpoczywaj jak najwięcej i trzymaj się tam :)

Ja też bym poszła do ikeii ale do najbliższej mam 200km niestety. Tak pisałyście o meblach. My ostatnio kupowaliśmy dla młodego do pokoju z brw i czekaliśmy 2 dni. Wczoraj mój mężuś przytargał łóżeczko z piwnicy ale nigdzie nie mogę znaleźć śrub do niego. Od czasu złożenia łóżeczka przeprowadzaliśmy się 2 razy i mogą być wszędzie. Ciekawe czy można same śruby kupić? Jagódka wypoczywają tam ☺

Ja też bym poszła do ikeii ale do najbliższej mam 200km niestety. Tak pisałyście o meblach. My ostatnio kupowaliśmy dla młodego do pokoju z brw i czekaliśmy 2 dni. Wczoraj mój mężuś przytargał łóżeczko z piwnicy ale nigdzie nie mogę znaleźć śrub do niego. Od czasu złożenia łóżeczka przeprowadzaliśmy się 2 razy i mogą być wszędzie. Ciekawe czy można same śruby kupić? Jagódka wypoczywają tam [emoji5]
U nas tez się kiedys śruby pogubily a my mamy na dodatek lozeczko 30-letnie :) można w budowlanym kupić śruby i dopasowac

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry