• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

nie dosć, że cieżko się oddycha, to często mam mroczki przed oczami;/ choć u mnie to może być od tego, ze trochę za mało wody piję;/ jeśli chodzi o niedogodności ciążowe to tak od tygodnia mogę się licytować z babciami w tramwaju :D

Hahahah to wyobraz sobie ze dziś babcia do mnie zadzwoniła i przez godzinę jej marudzilam jak to źle się nie czuje i co mi dolega a nie ona mi [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mi się znowu ciężko oddycha jak robię sobie makijaż przed lusterkiem :confused: jestem ślepa bez okularów i muszę się dość mocno pochylić do lusterka i to chyba dlatego... za długo nie ustoję w takiej pozycji bo zaraz mnie mroczy :P

Dziewczyny a czy Wam też tak ciężko się oddycha? Ja mam cały czas wrażenie jakby mi ktoś usiadł na klatce piersiowej...

Przepona nie ma miejsca. Poszukaj w necie no pozycji jogi na "zrobienie miejsca". To mi się najbardziej w tych migowych zajęciach dla ciężarówek podoba, że dużo jest takich pozycji które mają komfort oddychania zwiększyć, "wydłużyć klatkę".

Elenna my na dniach zaczynamy się przeprowadzać. W sobotę chyba pierwszą partię spakuje.

Jagodka, Grabcia, Densik jakie wieści ze szpitalnych frontów?

Anna25- no wygralas chyba z każdą z nas!:O
Ja zawsze na koniec tyje, więc pewnie jeszcze z 5 kg mi przybędzie [emoji53]

Anna rozważe na pewno, ale zobaczymy bo nigdy nie robiłam śledzi po kaszubsku ani ryby po grecku. Bigos bym zrobila. Może golabki sobie zrobię juz i zamroże (te ostatnio 30 szt to zjadłam sama w 2 dni :D).
A na potem myślę też sałatkę jarzynowa i sędziowo-pieczarkowa. I jajka nadziewane łososiem wędzonym... A już jestem głodna :)
A wigilie u Was z ilu dan? U moich rodziców zawsze 4/5.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Polecam i po kaszubsku i po grecku [emoji6]
U nas zawsze 12 dań, ale liczymy zupę, ziemniaki, surowke osobno [emoji6]

Jeny dziewczyny co ja się strachu najadlam rano, myślałam że na porodówce skończę [emoji22] wychodzimy jak codzień z małym do przedszkola, a on zauważył dziadka (graniczymy z nimi dzialka) dziadek do niego wola, a mały chciał mu pokazać nowa zabawkę, zachwial się na schodach i poleciał, nawet nie zdążyłam go chwycić, na szczęście gruba kurtka zamortyzowala trochę upadek i zatrzymał się po dwóch schodach, ale o mało nie padlam [emoji22] niby nic mu się nie stało, ale dzień mam z głowy....

5djy3e3kpgua6zwe.png

Anna25 tak to jest z dziećmi, zobaczą coś interesującego i nie patrzą na nic. Mojej siostry syn też kiedyś zobaczył kolegę i zaczął zbiegać ze schodów, potknął się z tym, że u niego skończyło się na złamanym obojczyku..
Kasia.zosia tak właśnie dzisiaj do męża mówiłam, że za dwa tygodnie wigilia i czas żeby zabrać się powoli za pierogi i uszka, bo później się nie wyrobię :P gin powiedziała mi wczoraj, że mam od niej nakaz wproszenia się do kogoś na wigilię :D niestety w tym roku nie da rady :)
Ja śpiworki mam już dwa, jeden na 62 grubszy a drugi chyba na 74 cieńszy więc mam na początek spokój

reklama
Ja zawsze na koniec tyje, więc pewnie jeszcze z 5 kg mi przybędzie [emoji53]

Polecam i po kaszubsku i po grecku [emoji6]
U nas zawsze 12 dań, ale liczymy zupę, ziemniaki, surowke osobno [emoji6]

Jeny dziewczyny co ja się strachu najadlam rano, myślałam że na porodówce skończę [emoji22] wychodzimy jak codzień z małym do przedszkola, a on zauważył dziadka (graniczymy z nimi dzialka) dziadek do niego wola, a mały chciał mu pokazać nowa zabawkę, zachwial się na schodach i poleciał, nawet nie zdążyłam go chwycić, na szczęście gruba kurtka zamortyzowala trochę upadek i zatrzymał się po dwóch schodach, ale o mało nie padlam [emoji22] niby nic mu się nie stało, ale dzień mam z głowy....

5djy3e3kpgua6zwe.png
Wspolczuje, wiem jak to jest jak się człowiek wystraszy o dziecko, dobrze że się wszystko dobrze skończyło :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry