• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

Chciałam was zapytać czy u was też tak jest ze dzidziuś ma np główkę jak na 35tc A np brzuszek na 33tc...bo mi tak wyszło z usg i trochę mnie to martwi

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dzidziuś ma glowke oszacowana na dwa tygodnie większą a resztę ciała na dokładnie ten tydzień w którym jest :) nie martw się :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hipotrofią to Ty się nie przejmuj, raczej w drugą stronę będzie u Ciebie;) Przecież już w tym momencie Twoje dziecko ma wagę na granicy dziecka donoszonego z hipotrofią..
Zawitkowski to lekarz, fizjoterapeuta, specjalista w zakresie NDTBobath
3 h u fryzjera! Myślałam, że mi tyłek odpadnie:D Aleee... jest dobrze!:D Mam chłodne sombre i ładnego boba, a nie odrośnięte nie wiadomo co:) Fryzjer w szoku, że tak mi włosy od czerwca urosły

O a ja ostatnio na YouTube oglądałam właśnie filmiki z tym Zawitkowskim jak pielęgnować malucha i nie tylko [emoji4] w sumie to ciekawie to pokazywał.
O czapeczce też myślałam, ale tak tylko na chwilę od razu po kąpieli.
My będziemy mieć usg 23 grudnia i zobaczymy jak tam nasz maluch.
Już nie mogę się doczekać...

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już przez ta moja chorobę panikuje ponieważ powiedzieli mi ze dzieci od mam z cholestaza mają tendencję do hipotrofii

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Grabcia moja przyjaciółka miała 3 ciaze bez problemów i wszystkie dzieci urodziła około terminu z waga poniżej 3 kg. Pierwsze miało 2300 g jak Twoje teraz już :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

8b0cc74704a97b04c2f25ea3329e29d5.jpg
0f28dc73dc9aa3b74b6d5b3f111a4960.jpg
a u nas już świątecznie się zrobiło :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja ubieram choinkę znowu w złocie i czerwieni :D
chciałam ubrać dzisiaj ale kupiliśmy jakąś taką przekrzywioną, w donicy i trzeba będzie podsypać ziemią więc sama jej dzisiaj nie ubiorę :( ale za to zrobię ciasto na pierniki, bo musi stać 3 doby to akurat na niedziele będzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry