• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
o to ciasto na pizzę też mi się przyda, bo mi zawsze twarde jak kamień wychodzi :D
Trochę wam zazdroszczę tego latania po sklepach i w załatwianiu spraw bo u mnie trochę nudą zawiewa ;) choć ostatnio nalatałam się z mężem, bo miał wyrywany ząb w mieście oddalonym o 50 km i trzy razy w ciągu jednego tygodnia musieliśmy jechać :/ zawsze to trochę rozrywki :)

Tym razem glukoze dostałam z proszku rozpuszczonego w wodzie ale specjalnie oni te wodę w lodówce trzymają bo z taką zimna podobno latwiej wypic
Mi rozpuścila w ciepłej, a do nierozpuszczonej dodała zimnej wody bleeeee

[emoji7] a u mnie 0,5 kg na plusie w ciągu dwóch tygodni :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dokładnie to samo, dwa tyg i pół kilo, po rogalach przybędzie [emoji1]
Kasia.zosia kciuki za Was!!!

5djy3e3kpgua6zwe.png

wrzucam przepis na ciasto na pizze w odpowiedni wątek. jest naprawde bardzo dobre tylko trzeba się trzymać przepisu. Ja używam mąki typ "00" - jest to gładka, miałka mąka, bardzo dobrze zmielona (Basia ma taką w swojej ofercie). Profesjonaliści też używają mąki tego typu.
Ja po glukozie, po odbiorach palet, po kurierach, po Black Red White, po zakupach i zakupach dla mojej Mary, po zamówieniu parapetów, po prysznicu, makijazu i suszeniu włosów - oto mam 15 minut na wypicie jogurtu i nic nierobienie i jadę po Antka. ale chyba jeszcze pranie zdążę zdjąć z suszarki bo właśnie na nie spojrzałam i juz mnie zdenerwowało :)
kasia.zosia - miły ten Twój mąż :)

wrzucam przepis na ciasto na pizze w odpowiedni wątek. jest naprawde bardzo dobre tylko trzeba się trzymać przepisu. Ja używam mąki typ "00" - jest to gładka, miałka mąka, bardzo dobrze zmielona (Basia ma taką w swojej ofercie). Profesjonaliści też używają mąki tego typu.
Ja po glukozie, po odbiorach palet, po kurierach, po Black Red White, po zakupach i zakupach dla mojej Mary, po zamówieniu parapetów, po prysznicu, makijazu i suszeniu włosów - oto mam 15 minut na wypicie jogurtu i nic nierobienie i jadę po Antka. ale chyba jeszcze pranie zdążę zdjąć z suszarki bo właśnie na nie spojrzałam i juz mnie zdenerwowało :)
kasia.zosia - miły ten Twój mąż :)

Że Ty po tel glukozie masz siły na to wszystko :o

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jagodka sliczne rzeczy robisz, sama bym takie zamowila :)
Ostatnio stracilam wene do urzadzania pokoju... Dzisiaj troche kombinowalam z aparatem ale w sumie bedzie ciezko bo zdjecie to zrobie ale z tymi ustawieniami to nie wiem o co chodzi :) chyba sie troche pomecze..
Wczoraj caly dzien zle sie czulam po tej glukozie to bylo 100g wiec troche wieksza dawka niz poprzednio.. A dzisiaj dzwonilam do przychodni i znow mi nie chca powiedziec wynikow tylko mam czekac na telefon od lekarza wiec jux wiem ze na 100% jest zle...
Kasia.zosia zazdroszcze meza... Moj doprowadza mnie do szalu jesli chodzi o wsparcie, nie dosc ze nie moge na niego liczyc to jeszcze musze jego wspierac.. Juz moj synek w brzuszku jest bardziej dojrzaly...
ja pije pokrzywe bo strasznie mi smakuje tylko wyczytalam ze powinno sie pic 2-3 w tyg a byl czas ze pilam kilka razy dziennie....
Za tydzien mam baby shower, nie wiem ile osob przyjdzie ale zaproszonych jest ok 30 i juz mnie przeraza siedzenie kilku dni w kuchni ... Na urodziny zrobilam tylko zupe, obiad i ciasto i chodzilam jak zombie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry