Buka83
Zaciekawiona BB
Ja jestem zaJak lubisz przerażajace lekko fantasy to polecam Jonathana Carrolla
Możemy otworzyć wątek i tam sobie coś polecać do czytania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem zaJak lubisz przerażajace lekko fantasy to polecam Jonathana Carrolla
Możemy otworzyć wątek i tam sobie coś polecać do czytania?
Tez jestem zaJa jestem zaMogłybyśmy sobie tam polecać również książki okołociążowe i okołodziecięce, bo ostatnio głównie ten temat mnie interesuje
![]()
Złodziejka książek podobała mi się bardzoI ja jestem za [emoji846] fajnie, ze tyle czytających [emoji846][emoji846]
@Buka83 poczytałam o tych książkach co pisałaś i już wrzuciłam na swoją listę. W sierpniu mi się nie uda ale później chętnie [emoji846]
@megi Labirynt Duchów pochłonęłam od razu po premierze. W ogóle lubię Zafona. [emoji173]️
@Emilia nie czytałam jeszcze Żydówki i esesmana, wrzuciłam już na swoją listę.
Z wojennych klimatów to tez mi zapadła w pamięć Złodzieja książek - Zusaka.
Popatrzę tez na to co polecacie.
Montefiore czytałam kilka pozycji, ale Ombu jeszcze nie [emoji846]
Z cięższych tematów to nie wiem czy kojarzycie „Małe życie” - ciężki temat o przyjaźni, tolerancji, traumie ale naprawdę warto.
A ja w tym momencie czytam „Czerwonego Pająka” Bondy i poki co jestem rozczarowana...
Tez to słyszałam od znajomej, ze niby można szybciej zajsc, ale narazie to chciałabym pierwsze co porobić te badania i troszke odpocząć, za dużo się działoTrzymaj się dzielnie. Wierzę, że wkrótce będziesz się cieszyć swoim maleństwem. Wokół mnie jest kilka dziewczyn, które po stracie bardzo szybko zachodziły w kolejną ciążę, mimo że o pierwszą starały się miesiącami czy latami, sama jestem takim przykładem. Mam nadzieję, że za kilka tygodni dasz nam tutaj znać, że oczekujesz dzieciątka:*
Ja też wrzucam sobie to co polecacie na swoją listę na lubimyczytać.pl [emoji4] prowadzicie tam konto?I ja jestem za [emoji846] fajnie, ze tyle czytających [emoji846][emoji846]
@Buka83 poczytałam o tych książkach co pisałaś i już wrzuciłam na swoją listę. W sierpniu mi się nie uda ale później chętnie [emoji846]
@megi Labirynt Duchów pochłonęłam od razu po premierze. W ogóle lubię Zafona. [emoji173]️
@Emilia nie czytałam jeszcze Żydówki i esesmana, wrzuciłam już na swoją listę.
Z wojennych klimatów to tez mi zapadła w pamięć Złodzieja książek - Zusaka.
Popatrzę tez na to co polecacie.
Montefiore czytałam kilka pozycji, ale Ombu jeszcze nie [emoji846]
Z cięższych tematów to nie wiem czy kojarzycie „Małe życie” - ciężki temat o przyjaźni, tolerancji, traumie ale naprawdę warto.
A ja w tym momencie czytam „Czerwonego Pająka” Bondy i poki co jestem rozczarowana...
Ja mam tylko konto na instagramie, gdzie pokazuję, co czytam- jest tam duża społeczność czytających osóbJa też wrzucam sobie to co polecacie na swoją listę na lubimyczytać.pl [emoji4] prowadzicie tam konto?
Montefiore czytałam Ostatnia podróż Valentiny, włoskie zaręczyny, dom nad morzem i szczerze bardzo polecam wszystkie![]()
Trzymam kciuki za Ciebie, będzie dobrze :*Dziewczęta Dziekuje Wam za pomoc, za rady, za wsparcie[emoji173]️ Jesteście Kochane[emoji173]️ Zycze każdej z osobna, byście donosiły i urodziły piekne i zdrowe pociechy [emoji173]️ Ja tymczasem bede się żegnać, bo raczej nic tu po mnieczasem jeszcze może Was odwiedzę, buziaki Kochane, trzymajcie się cieplutko;* mam nadzieje ze będzie mi dane w niedługim czasie, jeszcze się cieszyć z malutkiego szczęścia [emoji173]️ Ściskam i Pozdrawiam ;*
Kochana zaglądaj czasem do nas i pisz co słychać. Po części zostawiłaś tu odrobinę siebie także musisz czasem dać znać. A ja od siebie mocno trzymam za Ciebie kciuki by tym razem jak ujrzysz dwie kreseczka to żeby wyszły po 9 miesiącach całe zdrowe i rozowiutkiebuziakiDziewczęta Dziekuje Wam za pomoc, za rady, za wsparcieJesteście Kochane
Zycze każdej z osobna, byście donosiły i urodziły piekne i zdrowe pociechy
Ja tymczasem bede się żegnać, bo raczej nic tu po mnie
czasem jeszcze może Was odwiedzę, buziaki Kochane, trzymajcie się cieplutko;* mam nadzieje ze będzie mi dane w niedługim czasie, jeszcze się cieszyć z malutkiego szczęścia
Ściskam i Pozdrawiam ;*