Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje!!Ja już po wizycie. Zdrowa dziewucha ))) 371 gram szczęścia )))
Super gratulujęJa już po wizycie. Zdrowa dziewucha ))) 371 gram szczęścia )))
Dziś zaczynam 22 tydzień.Ktory tydzien?![]()
Ja przed każda wizytą, czyli co miesiąc, mam robić badanie moczu i morfologię. Bakterii, które znaleziono u Ciebie nie wykryli by badanie moczu ?Tez mialam takiego lekarz aale zmienilam dla mnie to glupota jak moze nie badac? Jakbys miala infekcje nawet nie zauwazy bo i jak... a nie kazda daje objawy... moja nie dawala a mam niebezpieczna bakterie... posiew to wykazal
Tak. Będzie Ania :-)Gratulacje!!imię wybrane?
Najlepsiejsze imieTak. Będzie Ania :-)
Pewnie :-) Stare, proste, międzynarodowe i zarazem piękne :-) W dodatku ostatnimi czasy nie tak częste, jak w poprzednim pokoleniu. U syna w całym przedszkolu nie ma żadnej Ani.Najlepsiejsze imie
U nas tez Ania Emma![]()
Nie... ona nie byla w moczu a nawet gdyby byla w moczu to tylko posiew moczu wykaze ja... posiew jest to calkiem inne badanie niz ogolny mocz, choduja bakterie wlasnie kilka dni, a ja ta bakterie mialam w kanale szyjki macicy i tylko wymaz z szyjki moze to wykazac... mam wynik na szczescie bakteria ustapila po antybiotykuJa przed każda wizytą, czyli co miesiąc, mam robić badanie moczu i morfologię. Bakterii, które znaleziono u Ciebie nie wykryli by badanie moczu ?
Ja tez mam 22 i pol, moj synek to jakis gigant chybaDziś zaczynam 22 tydzień.