Też to słyszałamJa zgagi WGL nie mam. Czyli moje dziecko urodzi się łyse?takie teksty slyszalam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też to słyszałamJa zgagi WGL nie mam. Czyli moje dziecko urodzi się łyse?takie teksty slyszalam
Mniam wyglądają pysznieDziewczyny ile przytylyscie w ciąży? Ja mam wrażenie że ciągle puchne. To już 38+6 A apetyt do rad większy
Teściowa wysłała zdj że paczki ki jutro przywiezie![]()
Ja się urodzilam z czupryna mój mąż łysy był więc możliwe że Ignas też będzie łysyTeż to słyszałamJa też na szczęście nie mam zgagi z czego się bardzo cieszę bo podobno jest to bardzo nie przyjemne. Ale mam nadzieję że nasze bobasy będą miały choć trochę włosów
![]()
Pierwsza ciąża? Przypomnij kiedy masz terminMniam wyglądają pysznieJa też mam 15kg+ i nie wiadomo dlaczego ale w ostatnim czasie ciągle bym jadła
wcześniej tego nie miałam
![]()
Ja jakieś 17,5kgDziewczyny ile przytylyscie w ciąży?
39+4W którym tyg jesteś??
Dziękuję ślicznie! Cenne informacje ❤Znalazlam![]()
Tak, pierwszaPierwsza ciąża? Przypomnij kiedy masz termin
ja zaczynałam z wagą 54kg a teraz mam 70.1Kochana jak ja dostanę paczki to bd ciągle jeść.. dziś się wazylam i jestem w szoku waze 70 kg A zaczęłam od 55.. 15 kg plus.
Uda czuje że mam jak balony i boczki również
Ja też się boję, ale prędzej, czy później urodzić będę musiała, więc już wolę mieć to z głowy niż później się stresować, że po terminie, że dziecko ma mało miejsca i w ogóle, że coś się dzieje, a poza tym teraz nie czuję się już najlepiej, więc nie ma co przedłużaćOj biedna..
Aaaz tak przyspieszyć ten poród? Bo ja to się boje okropnie..
Ja zgagę miałam 2 razy w 1 trymestrze. A dzidzia ma włoskiJa zgagi WGL nie mam. Czyli moje dziecko urodzi się łyse?takie teksty slyszalam