MimiiMalwina
Fanka BB :)
Jeszcze w jeansach ?? Wooo ..
Gdzie te kg ??
Pięknie wyglądasz aaa brzusio jaki slodki
Gdzie te kg ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przepraszam i ile Ty przytylas? ! Gdzie te wasze kg?!W majciorach![]()
Nie no ja tez sie ustawilam odpowiednioPrzepraszam i ile Ty przytylas? ! Gdzie te wasze kg?!
Pięknie wyglądasz. Zero uda zero biodra! SzcUplutka jestes
Ustawienie ustawieniem. Ale widać że przybrała tylko w brzuszku. Nóżki chudziutkie. U mnie to uda jak balony A pomyśleć że miałam rozmiar 34..Nie no ja tez sie ustawilam odpowiednio![]()
Jeansy sprzed ciazy ale zakładane tylko na wyjście w te mrozy bo leginsy niestety wszystkie są do kostek i zimno;D a patent na jeansy zdradziła mi położna żeby przeplatać gumkę do włosów miedzy dziurka a guzikiem i wtedy nie uciska w brzuch ;D i szczerze mówiąc to się to sprawdza mega haha tyle ze juz dluzsza bluzka musi być żeby nie było widać rozporka ;DJeszcze w jeansach ?? Wooo ..
Gdzie te kg ??
Ja zawsze mialam raczej waska dupkeUstawienie ustawieniem. Ale widać że przybrała tylko w brzuszku. Nóżki chudziutkie. U mnie to uda jak balony A pomyśleć że miałam rozmiar 34..
No to szacun ze zakladasz przedciazowe dzinsy !!! Ja boje sie nawet patrzec na mojeJeansy sprzed ciazy ale zakładane tylko na wyjście w te mrozy bo leginsy niestety wszystkie są do kostek i zimno;D a patent na jeansy zdradziła mi położna żeby przeplatać gumkę do włosów miedzy dziurka a guzikiem i wtedy nie uciska w brzuch ;D i szczerze mówiąc to się to sprawdza mega haha tyle ze juz dluzsza bluzka musi być żeby nie było widać rozporka ;D
Na 19.02. mam termin z miesiączki, ale z usg wyszło dzisiaj 1.03.Zniknie zgaga, zobaczysz
Hmm 1 marca dziwnie..
Ja myślałam że masz tak jak ja na 18 lutego
Mój w 37tc 2900. A jutro 39 tc po wizycie dam znać ile przybrałja się boję..
Ale tak.na prawdę my kobiety jesteśmy silne bestie i damy sobie radę
Ile twój maluszek waży?
Mój książkowo w 38+4 ważył 3200![]()