Sylwia99
Fanka BB :)
Dokładnie mam to samoJa zauważyłam że jak za długo poleze to właśnie mnie krocze boli. Jak jestem na chodzie tak nic się nie dzieje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dokładnie mam to samoJa zauważyłam że jak za długo poleze to właśnie mnie krocze boli. Jak jestem na chodzie tak nic się nie dzieje![]()
Dla Ciebie to wogole podziw ze dawali ci parę dni a tu juz tyle minęło i ciszaU mnie z miesiączki 28.02, z USG 25.02, ze zdjętego szwu 29.01, a urodzę pewnie w kwietniu..., bo i w marcu będzie za wcześnie!
Sylwia A więc trzeba sprzątać odkurzacz i będzie dobrze najwyżej wcześniej urodzimyDokładnie mam to samo![]()
Pytanie którego?Dla Ciebie to wogole podziw ze dawali ci parę dni a tu juz tyle minęło i ciszajeszcze dochodzisz do terminu ;p
Tak myślisz...?Sylwia A więc trzeba sprzątać odkurzacz i będzie dobrze najwyżej wcześniej urodzimy![]()
![]()
Jasne że tak ,Tak myślisz...?
Tak, ale ja się pytam czy myślisz, że to sprzątanie tak przyśpieszy ten poród?Jasne że tak ,czym dłużej czekam na poród tym bardziej się stresuje