Sylwia99
Fanka BB :)
U mnie to samo, a potem daje popalićU nas to samo wczoraj goście i dzisiaj, to dziecko spało w najlepsze!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
U mnie to samo, a potem daje popalićU nas to samo wczoraj goście i dzisiaj, to dziecko spało w najlepsze!
jeszcze ja, jutro ide do szpitalaCzy ktoras ze mna jeszcze czeka na swoj cud? Czy tylko ja jednak bede marcowa?
Ja tez jutro ide do szpitalajeszcze ja, jutro ide do szpitala![]()
jeszcze ja, jutro ide do szpitala![]()
PowodzeniaJa tez jutro ide do szpitala![]()
Mi 14 dni po porodzie zaczely lecieć skrzepy... kontrol u gina wykazała ze w macicy została krew... radzę sie umówić na wizyteHej dziewczyny. Jak u Was wygląda połóg? Ja dziś jestem 18 dni po CC i nagle zaczęły lecieć skrzepy ciemno brązowe. Czy ktoś też tak miał?
I co to oznaczało? Co dalej w takim wypadku?Mi 14 dni po porodzie zaczely lecieć skrzepy... kontrol u gina wykazała ze w macicy została krew... radzę sie umówić na wizyte
Ja tam msm tez jeszcze brązowe skrzepy czasami. Pamiętam w pierwszej ciazy o wiele więcej mialam. Polog trwa kolo 6 tyg wiec spokojnieI co to oznaczało? Co dalej w takim wypadku?
W jaki sposób lekarz stwierdził że została krew, USG przez brzuch czy dopochwowe?
I jak Olga małaMi 14 dni po porodzie zaczely lecieć skrzepy... kontrol u gina wykazała ze w macicy została krew... radzę sie umówić na wizyte
GrDziewczyny dzisiaj o 4 rano urodziłam sn KajtusiaWaży 2800 g i mierzy 51 cm - także okruszek
![]()
Gratulacje!Dziewczyny dzisiaj o 4 rano urodziłam sn KajtusiaWaży 2800 g i mierzy 51 cm - także okruszek
![]()