Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja planuje na sierpień albo czerwiec . Obiad w lokalu z impreza. Czyli imprezowe chrzciny. Robiliśmy tak dla starszej i nie wyobrażam sobie inaczej.Dziewczyny myślałyście juz o chrzcinach ? Na kiedy planujecie ? Myslicie robic obiad w lokalu czy tylko sam kościół?
Ja sie zastanawiam nad obiadem w lokalu bo maz sie upiera ze jak to bez tego ale w sumie teraz pry tych obostrzeniach to sama nie wiem
Teraz wszedzie te iroboty saOooo taki mam. Super jest polecam!! Mam go już ponad rok i jest super
No teraz juz puszczaja te obostrzeniaDziewczyny myślałyście juz o chrzcinach ? Na kiedy planujecie ? Myslicie robic obiad w lokalu czy tylko sam kościół?
Ja sie zastanawiam nad obiadem w lokalu bo maz sie upiera ze jak to bez tego ale w sumie teraz pry tych obostrzeniach to sama nie wiem
U mnie maz stwierdzil ze w domu za duzo zachodu a do lokalu sie idzie na gotowe;DMój mąż chce chrzcić małego jeszcze w maju bo nie wiadomo jak będzie z obostrzeniami. W czerwcu i lipcu przyszła chrzestna nie może, a mąż uważa, że dziecko trzeba ochrzcić szybko po narodzinach. Chrzciny plus obiad/ciasto w domu. Ja jeszcze myślę bo jakoś w domu się zmieścimy tylko kto ma gotować dla tych ludzi![]()
Xiaomi s5 ma [emoji16] mam ten sam, jest super ! Irobota sie nie oplaca, maja porabane ceny [emoji53]
Dziewczyny myślałyście juz o chrzcinach ? Na kiedy planujecie ? Myslicie robic obiad w lokalu czy tylko sam kościół?
My już po chrzcinach. Synek skończył 2 miesiące jak chrzciliśmy. Zrobiliśmy obiad w domu dla najbliższej rodziny. W życiu bym się tego nie podjęła gdyby nie pomoc sióstr. Większość jedzenia zamówiliśmy. Sami robiliśmy dekoracje i wyszło lepiej niż bym pomyślałaDziewczyny myślałyście juz o chrzcinach ? Na kiedy planujecie ? Myslicie robic obiad w lokalu czy tylko sam kościół?