Maluszek001
Fanka BB :)
Wiesz ile teraz waży Jakub? Bo pamiętam, że nasze dzieci z tego samego dnia i bardzo podobną wagę i wzrost miałyEkipa niezlaKinga 6lat skonczone Natalia 4bedzie miala w czerwcu a Jakub 3miesiace 5maja❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz ile teraz waży Jakub? Bo pamiętam, że nasze dzieci z tego samego dnia i bardzo podobną wagę i wzrost miałyEkipa niezlaKinga 6lat skonczone Natalia 4bedzie miala w czerwcu a Jakub 3miesiace 5maja❤
Oby się udałoWitaj! ☺ duży bobo Ci się trafiłwielkie gratulacje, że dałaś radę SN ☺ o kurcze, 3 lata?
nieźle! Ja mam w planach karmić piersią do ukończenia 4 miesiąca przez małą, ale zobaczymy jak to będzie
![]()
Gratuluję córeczkiWow szacun kobieto i gratulujęja córeczkę mam z 13 lutego, 3620 g i 56 cm pierwsza ciąża, mama moja była w szoku, że takie dziecko urodziłam
![]()
DziękujęOby się udałoMi przyznaje, że było wygodnie z cycusiem. Starszak w okresie niemowlęcym nie schodził z rąk, spał tylko na cycusiu..
Gratuluję córeczki
Też kawał kobietkiMój na Usg przy przyjęciu miał miec maks 3700. Miałam zgodę na sn po CC jeśli dziecko będzie miało mniej niż 4 kg...
Dziś go ważyłam na wadze łazienkowej i niby 6700![]()
Podejrzewam ze cos okolo 5.5kg bedzie mial 3Maja bo my jak w szpitalu byli to wazyl przy wypisie 4.400 3keietnia to bylo a licze te 200g na tydzienWiesz ile teraz waży Jakub? Bo pamiętam, że nasze dzieci z tego samego dnia i bardzo podobną wagę i wzrost miałyja dzisiaj ważyłam to wyszło 4800
![]()
Hahaha to te wazne projektyGdy mąż nie wiem, że kamerka włączonaa jutro mi powie ze ciezko pracował
![]()
A jak ważne rzeczyHahaha to te wazne projektymoj to samo
![]()
Gdy mąż nie wiem, że kamerka włączona [emoji23] a jutro mi powie ze ciezko pracował [emoji23]
Xiaomi s5 maA ja zapytam jaki masz odkurzacz ? Xiaomi czy iRobota ?
Oooo taki mam. Super jest polecam!! Mam go już ponad rok i jest superXiaomi s5 mamam ten sam, jest super ! Irobota sie nie oplaca, maja porabane ceny
![]()