KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Ja tak też miałam. I mamza to np jak usypialam mala i ona zasnela a ja po cichu sie wymykalam to mialam wyrzuty sumienia ze ja tak „oszukuje”glupota
Ale czasami nadal tak mam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak też miałam. I mamza to np jak usypialam mala i ona zasnela a ja po cichu sie wymykalam to mialam wyrzuty sumienia ze ja tak „oszukuje”glupota
Ale czasami nadal tak mam.
Mój ostatnio też chodzil z takimi szponami i się obudził z zadrapaniem przez cały policzek od czoła aż do brodyJejku dziewczyny czy wy też tak macie nie wiem czy hormony czy o co chodzi? ale mały się obudził wzięłam go na ręce do kangurowania żeby pospał sobie jeszcze na mnie, ja patrzę a on ma ranę na twarzy jak skaleczenieobiecywałam sobie, że dzisiaj napewno obetnę mu paznokcie i cały czas czymś innym byłam zajęta
normalnie jak to zobaczyłam to się tak rozpłakałam, że Mąż przybiegł o co kaman...a mi aż guła w gardle stanęła
. oczywiście zdezynfekowałam mąż ostatecznie go wziął wiem że to nie ostatnia pewnie jego rana ale strasznie mnie zabolało jakby nie wiem co mu się stało
![]()
Moja tez się dzisiaj tak podrapała w nos, nie wiem kiedy nawetJejku dziewczyny czy wy też tak macie nie wiem czy hormony czy o co chodzi? ale mały się obudził wzięłam go na ręce do kangurowania żeby pospał sobie jeszcze na mnie, ja patrzę a on ma ranę na twarzy jak skaleczenieobiecywałam sobie, że dzisiaj napewno obetnę mu paznokcie i cały czas czymś innym byłam zajęta
normalnie jak to zobaczyłam to się tak rozpłakałam, że Mąż przybiegł o co kaman...a mi aż guła w gardle stanęła
. oczywiście zdezynfekowałam mąż ostatecznie go wziął wiem że to nie ostatnia pewnie jego rana ale strasznie mnie zabolało jakby nie wiem co mu się stało
![]()
Nie jesteś wariatka tylko cudowna mamaDzięki Dziewczyny zawsze pocieszyciewiem chyba te hormony rozbeczałam się jak wtedy kiedy go zobaczyłam na naświetlaniu przez żółtaczkę taki maleńki w jakiś kosmicznych okularach w niebieskim świetle
ahhh mam nadzieję że to minie bo nie lubię się tak czuć. pozatym co ze mnie za matka kurna paznokci nie obciąć
udało mi się dzisiaj już obciąć u jednej ręki
druga jutro ale założyłam skarpetkę więc się nie podrapie.ja chyba wariatka jestem ale to moje jedyne wyczekane maleństwo
![]()
A przestań dobra z ciebie matka. Ja nie obcięłam i Aleks tak się podrapał po oku, że ma ranę i w dodatku zawinione lekko, jakby się uderzył. Tak to jest z dziećmiDzięki Dziewczyny zawsze pocieszyciewiem chyba te hormony rozbeczałam się jak wtedy kiedy go zobaczyłam na naświetlaniu przez żółtaczkę taki maleńki w jakiś kosmicznych okularach w niebieskim świetle
ahhh mam nadzieję że to minie bo nie lubię się tak czuć. pozatym co ze mnie za matka kurna paznokci nie obciąć
udało mi się dzisiaj już obciąć u jednej ręki
druga jutro ale założyłam skarpetkę więc się nie podrapie.ja chyba wariatka jestem ale to moje jedyne wyczekane maleństwo
![]()
Moj maz jako kierowca zawodowo jezdzi juz ponad 10latMój nie ma, a ja mam
Użyjesz, ja już całe noce przesypiam, po tym skoku śpi jak anioł.
Ja nie będę miała drugiego dziecka dopóki nie kupimy większego mieszkania, a że jesteśmy goli i wesoli (wiem ma byś weseli) to będzie jedynakiem.