Lenka0103
Fanka BB :)
Daj znać jak po wizycieAle podobnie jak Lenka czekam jak to się wszystko rozwinie. Właśnie idę do lekarza, ale pewnie jeszcze nic nie zobaczymy ciekawego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daj znać jak po wizycieAle podobnie jak Lenka czekam jak to się wszystko rozwinie. Właśnie idę do lekarza, ale pewnie jeszcze nic nie zobaczymy ciekawego.
Mam taką samą bladą kreseczkęHej dziewczynynieśmiało dołączam do Was chociaż do terminu @ jeszcze dwa dni ale dziś już kreseczka wyraźniejsza niż wczoraj
Teraz mam zagwostke ma kiedy zapisać się do lekarza bo aplikacja mówi że to 5 tydzień a kalkulator w necie że 4. Dorzucam mojego bladziocha ❤
![]()
Trzymam kciuki za betęMam taką samą bladą kreseczkędzisiaj jadę na betę żeby zobaczyć czy po ostatnim razie rośnie. Z wizytą u lekarza jeszcze się trochę wstrzymam, bo chyba nic nie będzie widać
![]()
U mnie beta 2.8 także na tą chwilę żegnam się z Wami . Powodzenia i nudnych 9 mc![]()
U mnie 122,20 a pierwsza która robiłam w poniedziałek miała 47,64U mnie dziś beta 52,93 zobaczymy co dalej