rosenberg
Fanka BB :)
My w sumie nie jesteśmy jakoś specjalnie pro ślubni, ale jak się jest po ślubie to później więcej przywilejów na dziecko... Więc może że względu ekonomicznego weźmiemyMy juz 4.5 roku narzeczeni i chyba na tym etapie zostaniemy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My w sumie nie jesteśmy jakoś specjalnie pro ślubni, ale jak się jest po ślubie to później więcej przywilejów na dziecko... Więc może że względu ekonomicznego weźmiemyMy juz 4.5 roku narzeczeni i chyba na tym etapie zostaniemy![]()
Mnie tylko denerwowało inne nazwisko, a basia ojca nazwisko. To mnie jakoś dobijało. I w sumie w listopadzie mi się zaręczył chyba po 10 latachMy w sumie nie jesteśmy jakoś specjalnie pro ślubni, ale jak się jest po ślubie to później więcej przywilejów na dziecko... Więc może że względu ekonomicznego weźmiemy![]()
Te właśnie jemZ biedronki najlepszetutti i te drugie duże vitello 400g
![]()
trzymam kciuki żeby druga lekarka potwierdziła że jest okJa wczoraj z Lenuchą byłam na kontroli u neurologa. Z rozwojem jest w normie, wszystko ok, za 2 miesiące kontrol. Bo dziwne, że te ciemiączko całkiem zrosło się. Pytałam czy to, że miała małe ciemiączko przy urodzeniu ma znaczenie, ale nie. Oby głowa rosła prawidłowo, to wszystko ok będzie. Po niedzieli jadę do takiej lekarki prywatnie, starsza babka, ale dobra i pojadę skonsultować, przebada i wgl. zapłacę 100 zł i będę spokojniejsza.
Udało się załapać, chociaż rozmazane, bo się kręciła.![]()
Nic niepokojącego się nie dzieje. No ale. Dziękuję.trzymam kciuki żeby druga lekarka potwierdziła że jest ok![]()
Aż mojego dotknelam i też ma prawie zrośnięte ciemiączko. Sprawdziłam na necie i powinno się od 10 msc zrastać, podobno takie zbyt szybkie zrośnięcie może być spowodowane przedawkowaniem witaminy DNic niepokojącego się nie dzieje. No ale. Dziękuję.![]()
Ha ha ja mam to samo! Chciałabym mieć już nazwisko jak moje chłopaki, chociaż kiedyś mówiłam, że nigdy nie zmienię mojegoMnie tylko denerwowało inne nazwisko, a basia ojca nazwisko. To mnie jakoś dobijało. I w sumie w listopadzie mi się zaręczył chyba po 10 latachi ślub wzięliśmy we wrześniu
![]()
No ale nie kazał mi robić badania.Aż mojego dotknelam i też ma prawie zrośnięte ciemiączko. Sprawdziłam na necie i powinno się od 10 msc zrastać, podobno takie zbyt szybkie zrośnięcie może być spowodowane przedawkowaniem witaminy D![]()
Wiesz, to tylko internet, skoro lekarz uważa, że wszystko jest ok, to myślę że tak jest. Może ta druga lekarka będzie miała inne zdanie.No ale nie kazał mi robić badania.Nie wiem już sama.
![]()