reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dla mnie też duże. Młody dalej wchodzi w body z lupilu 56
a mój to pewnie w ogóle się utopi
widziałam body po 11.99 zł z biobawełny 😱 a sierpniowe noce już chłodne mają być i tak się zastanawiam czy 62/68 czy 74/80? ale teraz to się zastanawiam nad 50/56😬
a bardzo sflaczałe po praniu czy jest ok ta biobawełna?
i czy któreś Wam farbują? - nienawidzę tego bo niszczy skórę:oops:

widziałam body po 11.99 zł z biobawełny 😱 a sierpniowe noce już chłodne mają być i tak się zastanawiam czy 62/68 czy 74/80? ale teraz to się zastanawiam nad 50/56😬
Mi nic nie farbuje a piore w 40 albo 60 stopniach. Raz nawet prałam w 90.

czy któraś z Was kupowała ubranka z Lidla Lupilu?
jak z ich rozmiarem w sensie czy są ok na dany rozmiar?
Ja mam od nich trochę ubranek i wszystkie są zdecydowanie większe (do dziś używamy body w rozmiarze 56 czy nawet 50/56, dopiero teraz robią się ciasnawe). Mam też body 74/80 i w tym jeszcze pływa 😂 a z innych sklepów nosi już 74 albo nawet 80.

Na moją to 62/68 jeszcze za duże, wiec nie powiem jak po praniu 😝

no kurczę chyba kupię
właściwie dwa razy dziennie go przebieram, rośnie jak szalony
do tej pory kupowałam Pinokio ale tam body 40-50 zł😟 chyba sobie zostawię na jakieś wyjścia
Lubie bodziaki z Pinokio 😁czadowe są. Teraz promki są w newbie 😁 i w pepco z organicznej są teraz fajne, muszę jutro jechać 😁

Załączniki

• Screenshot_20210721_220628_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210721_220628_com.android.chrome.jpg
    193,7 KB · Wyświetleń: 80
Lubie bodziaki z Pinokio 😁czadowe są. Teraz promki są w newbie 😁 i w pepco z organicznej są teraz fajne, muszę jutro jechać 😁
W Pepco są super rzeczy! Ostatnio dostaliśmy od babci takiego rampersa z bawelny organicznej i to aktualnie najlepsza piżamka jaką mamy :) lekka, przewiewna, delikatna, no bajka, sama bym w takiej spala 😂

no ja też uwielbiam szczególnie kopertowe bo się super zakłada więc do lekarza są rewelacyjne ale cena koszmarna a mam niektóre takie że nawet ich nie założył albo założył raz 😬 marnotrastwo
a pepco jakie tanie 😱 weszłam na stronę a tam body na ramiączka za 7 zł też z bawełny organicznej i w jasnych kołach takie jak lubię nie no kosmos
wrzucajcie czasem jakieś %

reklama
W Pepco są super rzeczy! Ostatnio dostaliśmy od babci takiego rampersa z bawelny organicznej i to aktualnie najlepsza piżamka jaką mamy :) lekka, przewiewna, delikatna, no bajka, sama bym w takiej spala 😂
Ja też kocham pepco, a teraz jak wprowadzili te ciuchy z bawełny organicznej to sztos. Ja piore zawsze w 60 stopniach suszę w suszarce i jest wszystko okej,😁😁 jutro się przejde żeby kupić coś ładnego 😂

Do góry